Завърнах се

Експеримент "Болница" успешно проведен.

Ето ме обратно, жива и здрава. Благодаряви за пожеланията от предния пост, аз чак сега ги видях,не съм дорасла за лаптоп.Пък то нямаше и уайфи интернет, така че и да бях дорасла, все тая.
Държа да отбележа, че в болницата беше почти приятно. Имаше и един готин доктор, Коте :Р Беше висок, с дълга коса, ама не много, до раменете някъде. Не ми беше той лекуващ, така че само на една смяна го видях, ама беше симпатяга. Иначе моята лекуваща лекарка и всичките сестри,които се грижеха за мен, бяха много добри и усмихнати. Сложиха ми един абокат, което си беше гадничко, защото не можех да си свивам ръката 7 дни. Но пък иначе беше страхотно! Всички ми обясняваха какво ми правят, питаха ме дали съм добре. Ядяхме по три пъти на ден. Единственото гадно беше,че слагат захар в макароните. Ужас, но го преживях.
Та така, вече съм здрава, но ще си стоя още 10 дни вкъщи, да пия още антибиотици и да не излизам веднага навън на студа, за да не ме повтори. И трябвало много да се пазя тази зима. Абе малко ми беше странно, че се разболях толкова много, защото аз не се разболявам. Дори да настина,вдигам температура и кихам ден-два, които си ги изкарвам на крак. На Ицо му е много страно, че не се разболявам, като се има предвид че по-принцип съм много неиздръжлива, ама...факт :) Преди тая пневмония съм била толкова болна (освен шарките) само още веднъж, във втори клас, пак пневмония.
Та много ми хареса тая болница, днес като ме пуснаха да се разхождам, за да търся рентгена (те ми обясниха къде, ама тва ляв-дясно, назад-напред, нищо не разбрах), малко ми остана да вляза в родилното отделение да разгледам  как са там нещата, ама то пък до 2-3 години може да се сменят ...Ама пък да се надяваме, че ще е за добро :)
Та така :)