22ри рожден ден

От една седмица се вълнувам за това събитие. То, разбира се, е важно само за мен и роднините ми. Това не ми попречи да побъркам всичките си познати и приятели , дотолкова, че да започнат да се бъркат и да честитят от 16 :)В което няма лошо, както казах, 16 юли ми е много хубава дата...
Тази сутрин си навих алармата, за да стана в 06:06, часът, в който съм родена. Събудих се и изпълних един вид ритуал, който си имам от 4-5 години - посрещам изгрева на рождения си ден с July Morning . Родила съм се в Юлско утро , все пак, нищо , че не е първото. Та така ,след като изгря слънцето, пак си легнах. Но не спах много-много. Мама ме събуди към 8 , за да ми честити преди да тръгне на работа. После се обадиха мнооого хора, писаха ми смс, писаха ми теми по форуми :)  Ходих на кормуване, после на лекция по кормуване, където ми беше малко странно, защото бяхме  30 души, не познавах никого и...Абе криво ми беше, но въпреки това настроението ми не ми  си скапа.  Въобще на рождения ми ден нищо не може да ми скапе настроението. Цял ден се  усмихвам!
С мама купихме торта, мъничка и много красива, защото си я ядохме само тримата. Успяхме да наредим  22 свещи, които трябваше няколко пъти да духна, че баща ми с фотоапарата да щрака :)И все забравях да си оръчам желание. Да си кажа желанието , де. Нищо , че това от предните 15 години не се сбъдва - да си имам братче. Май трябва да мина на син вече. Абе то тия работи не стават със свещи, ми със секс, ама...Явно всички правим безопасен секс, хахахаха. Ядохме торта, и филе миньон с гъби.Първо филето, де. Пих бяло вино. Малко, но все пак съм рожденичка, не вървеше за собственото си здраве да откажа да пийна:)
Ицко ми се обади пръв да ми честити в 00:02 часа. Нищо, че 15 минути преди това му се бях обадила аз да му кажа лека нощ :)Много го обичам! Та смее ли да ми забрави рождения ден или годишнината, ще го сдъвча за закуска...:)Ама аз и затова напомням, за да не ме забрави някой. Сетиха се,между другото, хора, за които не мислех, че помнят датата - едни приятели от детството ми, с които живеехме в един блок - бяха ми пратили много мила картичка по мейла. Получих много прекрасни пожелания, като най-много ми хареса на Теди - да бъда все така мобилна личност и да ми тичат из вкъщи много малки къдрокоси същества.Може би всъщност първо трябваше да ми пожелаят да имам собствено "вкъщи", но и на това ще му дойде времето. На Вальо пожеланието за много малки последици от секса също изкефи, както и лафът на Вампирското ми Слънце - таз година рожден ден, догодина люлка, хаха :) Не само техните, разбира се, всички пожелания, които чух днес, са чудесни!
Подаръци още не съм получила, но пък обикновено ми подаряват нещата по-късно. Всъщност от нашите си чакам още коледно-новогодишния подарък. Както и да е, предполагам, че таксата за курсовете ще е техният подарък.Но за другите не знам. Абе и нищо да не получа, пак се радвам, че имам рожден ден.Пък и не ставам на 12, че да мисля за подаръци!Важното е,че получих внимание и , че за мен се сетиха много хора:) Обичам ви, приятели!