Още един бисер за колекцията от машинни преводи

Получих това прелестно съобщение без да знам да съм клиент на уеб мейл. Няма лошо - дойде в офисната кутия, с която не работя единствено аз и може да не знам всичко. Текстът обаче е сърцепотресателен. Последният параграф е непостиган връх. Мисля, че би накарал реален клиент да се откаже от услугата.

+++

Имейл поддръжка на профила
Уважаеми електронна поща за потребителя,

Компютърна база данни, поддръжка в момента става. Това съобщение е много важно. Ние сме много ангажирани с спиране на разпространението на спам. Ние имаме изпълнени Sender Адрес ПРОВЕРКА (SAV), за да се гарантира, че ние не получим нежелана електронна поща и да ви даде уверение, че вашите
послания към Център за съобщения имат никакъв шанс да бъдат филтрирани в масова поща папка.

За да ни помогне да сме настроени паролата си в нашата база данни, преди да запази нашата база данни, трябва да отговорите на този е-мейл и въведете текущата си потребителско име () и парола (). Моля попълнете любезно в конзола с точната потребителско име и парола, вашето име на домейн също ще се изисква. Ако сте собственик на правоимащите тази сметка, нашето послание център ще потвърдят самоличността си, включително тайните на въпроси и отговори веднага и Извиняваме се за неудобството, това може да предизвика you.We ви уверя, по-качествено обслужване в края на тази поддръжка.

Уеб-мейл софтуер е бързо и леко тегло заявление за бързо и лесно достъп до вашата електронна поща. Неспазването да подадете вашето потребителско име и парола ще направят вашата електронна поща по-активни от нашата база данни.

Благодарим ви, че ползвате уеб-мейл! WebMail технически Admin