Моят коледен купон

Не знам как е минал вчерашният купон, но искам да ви разкажа за моя.

Трябваше да отида до къщата на баба ми, извън София вчера. Не ми се излизаше, ма изобщо, но нямаше начин. И...почти стигнах.

На една бензиностанция, един мил почти чичко (предполагам че може да мине за соц-ерген) ми каза "Ама не те ли е страх да караш". Предполагам, че имаше предвид "в това време", щото валеше сняг и беше минус нещо и пътя беше, абе знаете.
Трябваше да си взема бележка, ама не. Няма мозък. Стигнах почти до къщата, ама пуст баир, не можах да го кача. Тръгнах да връщам и...миии, да. Изведнъж колата се понаклони. Доста. И какво се оказа-задната ми гума във въздуха, пред моята врата над метър дупка-чудна работа. Ходя там от сигурно 20 години и не знам че направили канавка, сложили тръба под пътя, и то,абе дълбочко станало. Дойде ми блестящата идея да се опитам да я измъкна. В резултат всички гуми бяха на твърдо-ама между тях-дупка. При последния опит, колата стигна около 45 градуса и аз се отказах. За съжаление бях твърде шашната, за да снимам.

И после кво, дойдоха да ме теглят и то стана един цирк. За малко да излюскаме колата в дупката, щото то в един момент изглеждаше неизбежно. Ама слава Богу успяхме да я изтеглим след около час и нещо борба.  Е малко, посчупихме бронята, но това беше най-евтината щета възможна.

Та това беше моя пред-коледен купон. Надявам се да нямам и коледен, щото гррр. В един момент дори си беше страшничко. Все пак не съм се обръщала досега. Пък най-гадно беше като трябваше да се откопчая и да изляза през другата врата докато всичко беше наклонено. Така де, ако в тоя момент колата се беше излюскала по гръбче, мисля че щях да преживея доста драматичен момент. Е, размина ми се.

Та така. Просто нямаше как да не го споделя. Такова преживяване. Докато можех да правя толкова други неща по тове време. Еееех. Но сега ми се вижда доста забавно. Така де, щом никой не е пострадал, какво пък.