Жегаа

  Ужааас,като запече,”та цяла неделя “от” сутрин до мрак,не знае умора” тая проклета жега.

 Камъните пушат от нея,но не знам дали сублимират или в тях се е пробудил по някой малък” Кракатит.”

  Листата на дърветата са увиснали като мустаците на някой Елин-Пелинов шоп,кучетата изплезили езици гледат да се скрият под тях.

 Лошото е, че някои неща изчезват от проклетата жега-изчезва студената бира,газираната вода и почти всичко,което може да те разхлади.Дори и вентилатори няма по магазините.Усмивките на продавачките също сякаш са намаляли.

Изчезват и по важни неща,ето например, мъжете намаляват,даже изчезват,като се започне от мъжкият род в българската граматика та се стигне до Азис и всякакви  полисексуални.

 Протестите и протестиращите и те се запиляха на някъде и никакви ги няма,дали  сублимираха и те от жегите или отидоха да правят митинги около някои водни басейни-не знам.

    Затова аз протестирам:

Заради липсата на м.р. в думите-лястовица,муха,змия,какавида,ларва,гъсеница, пеперуда и т.н-пък  що Иванчо имал двойка по български?

Протестирам и против изчезването на буквата Х от българският език.

  Пък феминистките ще ми разправят,че те били дискриминирани.

 Протестирам и против слогана на  една марка ракия- Айде,холан стига толкоз топлина,дайте нещо по-хладно в тия жеги-Вземете пример от конкурентите-Те вече са в Шотландия,на хладно.

Понеже  от жегите мислите ми са се втечнили като първичният бульон преди сътворението,трудно ги хващам,щото са много хлъзгави,ето поста ми трябваше да бъде за протеста,а той излезе за жегата.

 Сега един въпрос се закачи  и иска да знае отговора си.

    А бе щом на мъжа достойнството му било в  гащите,то тогава къде се намира достойнството на жената?

  И сега да не се вторачите само в края на поста ми,ако поне няколко човека го скролнат ще съм доволен.

 Сега отивам да видя дали няма нещо на кристали в хладилника,обаче без страст,защото от нея ми става още по горещо.