По повод на коментарите към публикацията на даден автор

Преди доста време Тери ме бе помолил да помислим върху този въпрос и при следващата версия да дадем контрол на авторите върху коментарите на техни публикации.
Не остава много време, честно казано, за мислене или за четене, но послучай на последните събития, се оказа наложително.
Решението, което можем да предложим е:

От личната си страница всеки ще може да избира дали коментара е одобрен или не. Ще е един чекбокс, който и в момента администратори и модератори виждат. С него даден коментар просто ще се избира дали да се появява или не.

По този начин и автора и модераторите, ще имат един и същи контрол в тази функция. Коментарите обаче няма да могат да се изтриват или редактират от автора на поста.

Ето отговор и на следващия въпрос - Кога се очаква следваща версия? :
Предполагам, че към средата на Септември ще имаме със сигурност такава. Ще имате възможност да се убедите, че през всичките тези месеци доста упорито сме работили. Новите неща ще са много и все хубави.

До този светъл момент, с помоща на модераторите можем да изпълняваме искането на авторите да се вижда или не даден пост.

С две изречения и по проблема:
Аз лично съм враг на всякаква цензура или ограничаване на правото на мнение. Дори и най-каруцарските псувни са пак мнение. Често съм изпадал в ситуации, в които именно хората, които са ме псували и обиждали, са ми помагали най-много.
Често и аз съм правил същото, когато просто човек от друго не поема.
Различните хора имат нужда от различни подходи, за да се раздвижат в дадена посока.

Ето защо аз не смятам да използвам тази възможност, която ще ми предостави новата версия.
За мен всяко мнение е важно. Това, че човек е загубил от личното си време за да седне и да ми напише нещо, е голяма чест - винаги!
Смятам, че съм достатъчно зрял вече, за да си вадя нужните изводи и да ставам по-добър.

Въпросът е изборът за всеки да го има.
Поздрави!

Белият Заек - от дупка близо до центъра на земята.