0 0 гласа

Грантояди 2

 

Обаче аз не желая да протестирам под патронажа на платени грантояди от „Америка за България”.

 Нито желая да подкрепям платените от ГЕРБ("Ганстери за Ефективно Разграбване на България!")  и Пеевски.

 

И едните и вторите играят в  един и същи цирк .И протестиращите и провокаторите,  и контрапротестиращите. В един проект са. Целия остатъчен протестъриат.

 

Що не проумеете, че с промените в конституцията направени от ТОЧНО СЕГА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ(Христо Иванов), Георги Георгиев(БОЕЦ)  за правомощията на прокуратурата и спец. Съдилищата и че  само  гилдията има право да издигне кандидата за Главен прокурор и ВСС да го избере, От какво се оплаквате господа?  Та нали се борите за ПРАВОВА ДЪРЖАВА?
Христо Иванов и Атанас Атанасов определиха правилата, по които беше избран Гешев.  Правилата по които действа  прокуратурата.  Претендирайки, че това била съдебната реформа.  В правителството на ГЕРБ - Борисов 2.

Не мога да разбера защо протестират  малоумните им поддръжници,  вместо да запалят сламени чучела на двамата тъпанари на Орлов мост.

Интересно ми е защо се връзвате. Помагате на тези които свалиха Пламен Орешарски. Може да беше всякакъв, но беше премиер на правителство на БСП.   А и утайките Рубин, Антон Генов които чрез гладуването на помияра Босия, правиха номера на президента Радев.  

Обаче ако грантоядите на „Да България”, Бивол и прочие овладеят прокуратурата, тежко и горко ни.  Сегашното положение ще изглежда като невинен „… гейт”.

 

БОЕЦ , в началото ви мислех за по-свестни, но ви се усладиха грантчетата... Впрочем Георги Георгиев е върлият русофоб и евроатлантически боклук, раздаващ го неглиже с парите на КТБ.

МВР и съдебната ни система я управлява Български Хелзинкски Комитет, Министерство на образованието го управлява "Отворено Общество", а Външно го управлява "Америка за България"! Нас ни управляват НПО-та, които даже не са български.

И ченгето Росен Миленов, оная вещица Рубин, на протестърчетата-грантояди  Генов и Глишев,  и Йорданка Колева, че и „Боец” са вътре с тях в играта,   групата дето правеше номера и хватки посредством Босия да дискредитира президента Радев. Не зная дали имат група във Фейсбук, но действат заедно по протести и грантоядски сборища.

Интересно! "Америка за България" и Сорос даряват стотици милиони долари пона на 100-на НПО  и това не е шпионаж. КТБ дарява 31 000 евро за изработване паметен знак "Самарски кръст",  Руският институт за стратегически изследвания дарява на НПО 31000 евро и тези две суми са шпионска дейност!    Изумителни доказателства!


Evgeni Popov:   По повод сълзливото изявление на асен йорданов от бивол. Тъй като видях на стените на няколко свои приятели, ще си кажа позицията и аз...

Бивол за мен е асен генов. Бивол за мен е атанас чобанов. Бивол за мен са грантове и НПО-та... Бивол за мен е многократни конфликти и псувни и блокиране на профили и красиви и интелигентни, и псевдопротести подтикнати от неолиберални общности... и подкрепа за Боко-тиквата (макар никога да не са писали в негова полза но бяха един вид удобната опозиция, която лаеше за да има уж демокрация...)... Бивол за мен е 'пик'. Бивол за мен са 'човеци на годината'... С бивол сме влизали десетки пъти в конфликти, защото за мен бивол е продукт и инструмент на неолибералната пропаганда, която днес ни избива...

Съжалявам - който прецени, може да ме опровергае, а който прецени, може да се фръцне...

 

Поставянето на пиедестал на евроатлантическите ценности не може да доведе до друго, освен до ескалиране на националното предателство и предаване на българските интереси. Аз на това му казвам ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

За мен Борис  Бонев е класически служител на Иво Прокопиев.

Крайно време е грантовата интелигенция да спре да обижда народа си.

Хайде да се разберем – България изповядва ли суверенитет, или само маркира? Фесовете все по-нагло се облизват за територията ни – ще им позволим ли? Някакви мургави субекти предимно от мъжки пол и с атлетично телосложение нарушават държавната граница и етническия мир – това не е ли престъпление по Наказателния кодекс? С перца ли да ги галим, с хляб и сол ли да ги срещаме, в едни други времена, когато още имахме армия, не се ли стреляше директно по диверсантите?

Местановщината и набезите на мигрантите са двете страни на една и съща монета. Търпимостта към тях не е хуманизъм, а национално предателство.

Продажниците във властта – повечето стипендианти на Сорос и доносници на западните посолства, отказват да служат на България и народа.

Някога сме се клели да пазим родината си, забравихме ли тази клетва?

Като няма правителство, като няма войска, ние сами ще я опазим.

Във въздуха понамирисва на въстание, а и пак е април. Този път пет века няма кой да чака.

  Българите тъкмо платят дървата за тази година и започват да събират пари за дървата за другата година.

А на вас, грантояди  ви е лесно, получите грант от "Америка за България" или "Отворено общество", Фондация „Чарлз Стюърт Мот“-НПО-майка на “Отворено общество”, БХК, „Америка за България”.и след това на пълен корем и празна глава започвате да псувате, обиждате и сипете омраза към същия този народец, който се чуди как да оцелее.
Това е изтънченият войнствен естетизъм с голям потенциал на неприличен остракизъм.

Знам обаче, че хората от  НПО сектора трябва да бъдат държани далеч от всякаква власт. Само така можем да опазим България.

   „Евроатлантическите ценности"-  мизерия, нищета, потъпканото достойнство, разпилените семейства, ден на „евроатлантическите ценности"- хомосексуализъм, педофилия, джендърия, инцест и содомия.

    Терминът „Евроатлантически ценности“ не съществува в класацията на юридическите термини на ООН. За първи път терминът „Евроатлантически ценности“ е употребен в първоначалната чернова на учредителния акт на Северно атлантическия военен пакт и гласи: „Под формата на евроатлантически ценности ще се обяснява, заемането на територията чрез военна сила и военни действия на страни, които не са членки на този пакт.“ Тоест – войната ще бъде оправдавана с този термин. Или още казано – заличаване на културния код на страните приобщени към този пакт.


Въобще според анализите на мнозина анализатори:   Много гаден и пъклен план срещу президента на Република България - Румен Радев.

Планът е на Министерския съвет, средството е Иван Гешев, а целта е Румен Радев.

Николай Стайков-бивш журналист,  сега  шеф на Фондация Антикорупционен фонд“.

 „Подкрепата за „Фондация Антикорупционен фонд“ е осигурена от Фондация Америка за България. Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на Финансираната страна (името на организацията) и не отразяват непременно вижданията на Фондация Америка за България или нейните партньори“. Но какво от това, който плаща, поръчва музиката, т.е. политиката на фондацията.                                                                                                              

Волгин:  Грешно е решението на президента Радев да върне избора на Иван Гешев. Грешно, защото директно го включва в отбора на грантовата групичка от съдии, непеошници, политици, "журналисти". Това е една крайно неприятна досадно-истерична компания и е проява на много лош вкус да припяваш нейните мантри. Огромното мнозинство от българите отдавна е показало какво мисли за тези жълтопаветни грантаджии. Достатъчно е да видим какви резултати получават на изборите техните политически представители, за да разберем какво е мнението на хората за тях. Румен Радев определено губи с решението си да се идентифицира точно с този кръжец.

Snezhana Milanova:   Затова Дай България и Десеебе реват по адрес на гербавите. Не, че искат да изчистят България. Искат само да сменят гербавите на кормилото. Затова и така абсурдно обясняват, че гербавите били агенти на Путин, при положение че навън и соросоидите, и гербавите са толкова верни на Брюксел, че повече няма накъде.


Vili Blagoev:    Силвия Зурлева, лека й пръст, починала. Ако не знаете -дългогодишен шеф на НОВА ТВ. Може и да е починала от естествена смърт, идея си нямам. Но нещата са много по-сериозни, и дори да звучи абсурдно, касае и случващото се в Перник.
Дълги години соросоидите бяха се впили като кърлежи в централните медии. Те приемаха работата си там (и шефството си, също) като нещо нормално. В БНР, НОВА, БНТ, БТВ и т.н. и т.н. нещата се движеха от кадри на Отворено Общество.
 И тъй като заплатите поне в държавните институции не са високи, най-вероятно са стимулирани допълнително за услугите си.
Нещата стигнаха дотам, че соросоидите влязоха в ролята на петела, който си мислел, че слънцето изгрява, защото той кукурига. А не обратно. А в същото време мутрите в България това ги дразнеше. Мутрите държаха парите, а соросоидите бяха недосегаеми, просто защото бяха подбирани от по-висша институция от тази на мутрите. В случая -щатското посолство.
Обаче в САЩ се смени караула, това рефлектира в посолството в София и мутрите съвсем естествено решиха да си разчистят сметката със соросоидите.
 Все пак единственото нещо, което плаши мутрите, е щатското посолство. И мутрите завладяха БНТ, завладяха БНР, купиха си НОВА и започнаха чистка. И соросоидите зяпнаха от изненада.  
Коко Каменаров, Камен Алипиев, Силвия Зурлева, цяла фаланга журналисти в НОВА изхвърчаха. И понеже бяха свикнали да са недосегаеми, се почувстваха едва ли не обрани. Бяха проспали дребния детайл, че живеем в пазарна икономика. Факт, който много обичат да натякват, освен когато не им отърва.
Ама ще кажете "е къде ни е файдата от това, че мутрите си влизат във владенията"? 
Че кой е казал, че имаме файда?   Все с престъпници ще се разправяме...

https://bglog.net/blog/Balgarionn/site/posts/Грантоядите

 

https://bglog.net/blog/Balgarionn/site/posts/Случаят-Гешев


https://bglog.net/blog/Balgarionn/site/posts/Грантояди-2

Но пък, обаче как вместо да не подпише указа за Гешев, първо е могъл да направи врътка и сезира КС , който пък да се произнесел с тълкувателно решение дали има състезателен елемент с един кандидат и прочие. А бе вие не разбрахте ли, че президента е истински мъж и не се занимава с врътки. Казва се Румен Радев, а не Найо Тицин . Достатъчно аргументирано и обосновано отказа да подпише указа.

 Какво, като забави нещата с месец , два ? Народа е заспал, а пък той врътки ще прави. Каза ви в прав текст, че е с нормалните хора в тази държава и се мотивира. А да ... явно според кокошкарника, щом не е гръмнал Гешев, до като ние си спинкаме - никакъв президент не е...