0 0 гласа

Случаят Гешев

 

Случаят Гешев

 

Радвате се на протеста на платените"умни и красиви" вечни протестъри ли?

 

И аз съм против избора на този кретен, но съм против тези грантояди ("Боец" се присламчиха към грантоядите от „Бивол ”  и Прокопиев.   Бойко Атанасов е техният кандидат)  да изразяват волята ми.  А на грантояда "Бивол" кой разреши да държат чужди данни?! И  да ги обработват, осигурявайки достъп и търсене на информации със стринг, съдържащ лични данни, без да са оператор на лични данни? Данни, които явно продават на  „Америка за България”.

 
Крайно време е грантовата интелигенция да спре да обижда народа си. 
Хайде да се разберем – България изповядва ли суверенитет, или само маркира? Фесовете все по-нагло се облизват за територията ни – ще им позволим ли? Някакви мургави субекти предимно о
т мъжки пол и с атлетично телосложение нарушават държавната граница и етническия мир – това не е ли престъпление по Наказателния кодекс? С перца ли да ги галим, с хляб и сол ли да ги срещаме, в едни други времена, когато още имахме армия, не се ли стреляше директно по диверсантите? 
Местановщината и набезите на мигрантите са двете страни на една и съща монета. Търпимостта към тях не е хуманизъм, а национално предателство. 
Продажниците във властта – повечето стипендианти на Сорос и доносници на западните посолства, отказват да служат на България и народа.
Някога сме се клели да пазим родината си, забравихме ли тази клетва? 
Като няма правителство, като няма войска, ние сами ще я опазим. 
Във въздуха понамирисва на въстание, а и пак е април. Този път пет века няма кой да чака.
Българите тъкмо платят дървата за тази година и започват да събират пари за дървата за другата година.
А на вас, грантояди ви е лесно, получите грант от "Америка за България" или "Отворено общество", Фондация „Чарлз Стюърт Мот“-НПО-майка на “Отворено общество”, БХК, „Америка за България”.и след това на пълен корем и празна глава започвате да псувате, обиждате и сипете омраза към същия този народец, който се чуди как да оцелее.
Знам обаче, че хората от НПО сектора трябва да бъдат държани далеч от всякаква власт. Само така можем да опазим България.

Лустрация трябва, НО за политически партии, проекти, сайтове, медии, хора, финансирани и зависими от чужди НПО, което е действие, по същество и криминално, защото е в разрез с конституцията на България, в която ясно се казва, че българските политически партии нямат право на финансиране от чужбина. 
И по същество финансирането на такива субекти от чужбина се нарича предателство.


"Да България".

 

Едва ли е изненадващо, но се оказва, че част от идеолозите и организаторите на протести срещу номинацията на Иван Гешев за главен прокурор са изпълнители на проекти с бюджети от по близо 100 000 лв. всеки. Куриозното е, че всъщност парите са за "мониторинг на съдебната система", т.е. за писане на доклади, в които задължително ще присъстват и въпросните протести – отминалият пред ВСС и предстоящият пред Съдебната палата. А може би най-абсурдното в случая е, че парите се отпускат от български институции, макар финансирането да е от еврофондовете.

 

 Срещу механизма за издигане на главен прокурор, протестират тези който преди няколко години приеха въпросният механизъм. Христо Иванов бе главният идеолог на разделянето на ВСС на две колегии и успя да го прокара. Сега организира митинги и протести срещу прокараният от него механизъм. Какво е гаранцията , че ако днес посочи новият главен прокурор, след няколко години пак няма да протестира срещу него.

 

Левия либерализъм(либерастия) е в Елитарния неолиберален кръжец „Да България”

ГМО-проектът "Да България" •  •Христо Иванов – „Български институт за правни инициативи“- 1 184 760 лева, 697 600 лева, 142 360 лева и 150 000 долара, от „Америка за България“.

 

•Николай Стайков – фондация „Антикорупционен фонд“ – 902 960 лева, от „Америка за България“

 

•Антоанета Цонева - „Институт за развитие на публичната среда“ - 298 760 лева и 200 000 долара, от „Америка за България“ и фондация „Чарлз Стюърт Мот“.

 

•Биляна Гяурова – Вегертседер - „Български институт за правни инициативи“- 1 184 760 лева, 697 600 лева, 142 360 лева и 150 000 долара, от „Америка за България“.

10-ти в листата на "Демократична България" е ДЕОС-активиста Емил Георгиев.

"Да България" е фрагмент от НПО(„Америка за България“), станало инвеститор и освен това действащо агресивно по всички либерастки фронтове. НПО-майка на “Отворено общество”, БХК, и дъщерно на Фондация „Чарлз Стюърт Мот“. От същото котило беше и идеолога на създаването на “Да, България” Кристиан Таков

 

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/razpad-edva-preminala-granitsata-za-evroparlamenta-demokratichna-blgariya-zapochna-da-se-roni_news676892.html?fbclid=IwAR2Q820ED5DeQrwyc_Ua8y6CW7hep73zNvPfc3XDtlMGgVdjQlThm6Lgj8g

 

 

ДСБ  показват абсолютна безпринципност, защото идеологическата им платформа би трябвало да следва консервативни принципи, които на практика са пълната противоположност на левия либерализъм(либерастия) изповядван от Елитарния неолиберален кръжец „Да България”. Голям майтап.

 

Лустрация трябва, НО за политически партии, проекти, сайтове, медии, хора, финансирани и зависими от чужди НПО, което е действие, по същество и криминално, защото е в разрез с конституцията на България, в която ясно се казва, че българските политически партии нямат право на финансиране от чужбина. 
ЗАКОН ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ
Чл. 24. (1) (Изм. - ДВ, бр. 6 от 2009 г., предишен текст на чл. 24 - ДВ, бр. 9 от 2011 г.) Политическите партии не могат да получават:...
4. средства от чужди правителства или от чуждестранни държавни предприятия, чуждестранни търговски дружества или чуждестранни организации с идеална цел...

И по същество финансирането на такива субекти от чужбина се нарича предателство.

 

Професионалните протестъри  хем протестират, хем трябва да следват единствено правилния коловоз на мейнстрийма.  Сребърниците са на лице.

 

Психо профил на десния либерал:  Той мрази шевици, калпаци, самодиви и нестинари. Иронизира Вазов, осмива църква и попове. Не всички обаче. Отиде ли в Париж, търчи да се снима пред “Нотр Дам”. И е първи страдалец, когато гори. Бори се с чалгата, тя е музика за простолюдието. Харесва Ицо Хазарта, който не прави музика за простолюдието. Понякога слуша метъл, който хич не е за простолюдието. Турското робство му бърка в червата. Според него категорично няма такова. Как го доказва? С чорбаджийските къщи и богатите българи през Възраждането. Отказва да мисли какво се е случвало преди тях. По-интересното е, че се уповава на шевици и калпаци – чорбаджиийски. Но нали ги мразеше? Нищо. Когато трябва ги отрича, когато не – не.   Автор: Искрен Вълчев

 

http://glasove.com/categories/na-fokus/news/psiho-profil-na-desniya-liberal-gonyat-me-mamo-rusnaci?fbclid=IwAR3mKzhnK4uIG8Du4w-vkwbpnO6kfYo0u5BgdE0W1z_4EsYTEZzs4r1nakQ

 

Петър Волгин: Eдна от най-ярките черти на повечето български либерали е, че неистово мразят всичко....българско. История, традиции, фолклор, религия - всичко това според нашенските либерали трябва да бъде игнорирано, за да сме се впишели гордо в мултикултурния свят. Тези хора се влюбиха безрезервно в папа Франциск, поради една-единствена причина - не е българин. Освен това любовта, която те демонстрират към католицизма, им дава основание да наругаят още веднъж православната църква. Едва ли папата е забелязал подтичващите около него с изплезени езици чуждопоклонници. Нормалните българи обаче ги забелязаха и получиха още едно основание да не харесват либералстващите.

 

 

 

"Свободна Европа" и "Правосъдие за всеки" са от същото котило.

 

"Инициатива за всеки" и "Референдуми...." са на ченгето Росен Миленов, оная вещица Рубин, на протестърчето Генов, групата дето правеше номера и хватки да дискредитира президента Радев.

 

 

Роди се и контрапротест. Заради милиони и офшорки Недялко от Пик брани Иван Гешев като Матросов. Храбрият Недялко обаче не обелва и дума, нито надува вувузел за офшорките „LANBRAY“ LTD    „GRAYBLOCK“ LTD. Не казва какво общо има с тях. Колко милиона, свързани с КТБ, е прекарал през тях? Откъде и за какво е получил тези милиони? Кой му ги е дал? Какво е тяхното предвижване във времето? За да бъдат укрити ли са „минавали“ през „LANBRAY“ LTD  и  „GRAYBLOCK“ LTD?

В сайта 5gmedia.bg подробно е описан пътя на недялковите милиони. За тях е разбрала мегаструктурата КПКОНПИ, пише там, но по (не)известни причини прокуратурата си мълчи. Гешев мълчи. 

 

 

ДПС стана не балансьор в политиката, а рекетьор, който издигаше и сваляше правителства. Докато в един момент никой не можеше и не може да вземе властта без благословията на агент Сава Библиотекаря...

 

Впрочем да не забравяме Тройната коалиция, чийто правителство беше с мандата на ДПС...

 

"Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата. Искам да сте много наясно с този въпрос"- почетния лидер на ДПС Ахмед Доган в село Кочан, Община Сатовча.

 

ДПС нежно целуна ГЕРБ. ДПС обаче целува като кобра...

Залагали на младите....особено на живеещите в Дубай корпулентни милиардери

 

В България неколцина олигарси контролират медиите в страната, която редовно е поставяна на последно място сред държавите от Европейския съюз в индекса за свободата на медиите по света. Между тях са депутатът Делян Пеевски, чиято "Нова българска медийна група", привидно управлявана от майка му, макар противници да твърдят, че той държи истинската власт, е тясно свързана с правителства, контролирани от няколко партии, отбелязва "Ню Йорк таймс".

 

 

 

Всъщност Пеевски е реалния лидер на ДПС и на задкулисието. И в сянка дърпа конците и контролира съдебната система и прокуратурата. И на Борисов. Спомняте си как Пеевски разхождаше Цацаров по разни кабинети преди избора му. Сега няма да е по-различно.  Депутата от ДПС Делян Пеевски остава в Българския парламент да избере следващия главен прокурор.

 

Поради което явно  е нежелан от Алианса на либералите и демократите за Европа /ALDE/, Либералния интернационал /LI/ и ЕНП за €депутат поради открито олигархиичните му пристрастия и задкулисие.

 

Проф: Велисла Минеков:  "Изборът на Гешев би било далеч по-страшно събитие от избора на Пеевски за ДАНС...  Възможно ли е гражданската съвест да напусне зимния си сън?"

 

Казано за Кристиян Бойков от Иван Гешев, но лицето няма значение, а мисленето на бъдещия главен прокурор: " Важното е, че е виновен , доказателства ще намерим.

 
Къде е грешката?
ДАТА НА ФАЙЛОВЕТЕ - СА ОТ 18 ЮЛИ, КОГАТО КОМПЮТЪРЪТ Е БИЛ В ПРОКУРАТУРАТА!
Вчера прокуратурата разпространи файлове по делото с хакерската атака - от КОМПЮТАРА НА КР. БОЙКОВ, нали? 
18 ЮЛИ 2019 г. - Там се вижда, че това е датата на папката „NE SE CHISTIIIIIII“, където са данните на 2100 прокурори. Името е като на файла, който инспекторатът на ВСС пусна в сайта си - на същата дата 18 юли.
    НО ... БОЙКОВ Е АРЕСТУВАН ПРЕДИ ТОВА - НА 16 ИЛИ 17 ЮЛИ. На 18 юли, компютърът му е бил иззет. 
Как е станало това?
https://www.svobodnaevropa.bg/a/30087677.html
https://fakti.bg/bulgaria/395855-tova-e-hakerat-udaril-nap

Не съм привърженик на разделението на властите, каза номинираният за нов главен прокурор.

 
Адвокат Емилия Недева:Иван Гешев излъчи опасни за бъдещето на прокуратурата послания. 

В Симеоново не завършват с образователна степен "магистър по право", а ходят най-вече в ЮЗУ /тая люпилня на юридически кадри/ за да държат приравнителни изпити и да получат тази образователна степен. Ерго кога и къде Кандидат за Главен Прокурор Иван Гешев е получил тази образователна степен "магистър по право" и по-важното е, защо публично не се публикува тая диплома? Нали не е класифицирана информация?

 

Христо Красин: • Автор на цялата гадория около кметицата на Младост, е Цветан Цветанов! Тя е замислена и реализирана лично от него! Инвеститорът Ваклин е замислял високо строителство в близка и дългосрочна перспектива/ района на Камбаните"/! Цветанов е усетил далаверата за ГЕРБ и е поискал от инвеститора 30% от печалбите му в полза на партийната каса... Срещу това Цветанов гарантирал безпроблемна работа на Ваклин... Но се явява "пречката" Иванчева, която осуетява финансовите мераци на идиота -мафиот Цветанов. Последният, вбесен че някаква дребна женица му пречи, седейки в дълбока сянка реализира цялата тази дивотия около кметицата... Първоначалният замисъл на чудовището Цветанов е бил бързо да отстрани Иванчева и Ваклин да продължи с проектите си, но кметицата се оказва жилава...

 

Защо веднага след произнасянето на присъдата в съдебна зала бяха сложени белезници на Десислава Иванчева и беше изпратена в Сливенския затвор ?

 

А защо след произнасяне на присъдата на убиеца на две момчета пред дискотека СОЛО не само не му бяха сложени белезници, а чрез една съдийка - сега видна боркиня за правда и свобода - му беше помогнато да избяга в чужбина ?!

 

Номинираният за глаДен прокурор днес коментира, че справедливостта била абстрактно понятие, отвлечено, не се разбирала.

 

"Нямаме нищо против свободата на словото, ако си мълчат."- Абсурдите на прокуратура и правителство.

Както се казваше в един филм: "Ето така умира демокрацията - под гръмките аплодисменти на тълпата!"

 
http://istinata.net/разкритие-2-0-ето-защо-борисов-иска-да-по/?fbclid=IwAR0uUin3QH8-qL9BAIHz2woh1nGS7iFMDnfcDFJDYXFR3Q1PLVq0yJ753lE


Законността е въпрос на Власт. Не на Справедливост.