avatar

Часът на Земята - един час без ток, 29.03., 20 часа

Научете повече тук

Искате ли да се включите? Да направите нещо минимално, но да покажете, че ви интересува?
Утре от 20 до 21 часа се провежда световният ден на Земята в множество градове. Видях мнения, които са против, направо се стреснах колко зависими сме от тока...И колко егоистично постъпваме, когато някой засегне удобството ни.
Няколко неща, които можете да направите на свещи.
1. Вечеря на свещи, която сте приготвили преди 20 часа. В 20 загасяте, "пускате" свещите и си хапвате.
2. От 20 до 21 часа си говорите. Да, да, човек може и да си говори, без да зяпа в ТВ или да цъка на компютъра. Всъщност има и други интересни теми.
3. Секс. Добрият стар секс на свещи. Романтика. Едно време се бъзикаха, че по време на режима на тока се зачевали много бебета.
И така, много се надявам някой друг да подкрепи инициативата, освен мен. Аз още не съм говорила с Лорди, но имайки предвид, че онзи ден купи 3 кг свещи, мисля, че няма да откаже един романтичен секс, преди да се залови със спасяването на света от дракони.
Зарадвах се, че и Бизнес Парк София се включва в инициативата - ще спрат тока на всички общи части. Надали обаче нашите фирми - наематели, които работят в събота, ще се включат. Нали ония юзъри ще умрат без да има кой да им каже как се инсталира принтер...Иначе обаче се водим за много "зелена" компания...
Туй то.