avatar

Търсене на работа

ШОФЬОР

Описание фирмата тьрси шофьори за вътрешен транспорт пътувасе само България групаж хенгери
 
Категория Транспорт / Логистика/Спедиция
Тип Работа Пълен Работен Ден
Ниво Експертен персонал без ръководни функции
Месечна Заплата от 1200 до 1500 лв. за Месец
Населено Място гр.София
Дата 7.11.2008/10:42
Тип обява Free (безплатна) обява
Изисквания към кандидата:
Образование Средно
Пол Мъж
Възраст от 25 до 55 г.
Контакти с Работодателя:
Лице за Контакт данаил Костадинов
Телефон 08788585985
Email За да кандидатствате използвайте бутона  Кандидатствай по тази обява 
Организация ЕТ Славеи
Тип организация Фирма / Организация
Директно търсеща служители.

 

 

Попаднах на тази обява в zaplata.bg. Поради лични причини, за момента не мога да отсъствам от страната за повече от седмица, затова обявата ми хареса. Пътува се само в България, заплатата е прилична... какво повече? Да, ама онзи е писал една цифра повече в телефона си. Започнах да търся тази фирма в Гугъл. Интересни резултати. Фирма "Славеи" е пуснала още две обяви, едната през юли, другата през октомври. Явно шофьори при тях не се задържат, но по-важно -- и двете са изтрити от Заплата.бг (явно там публикуват), а и пълният им текст е бил изтрит от кеша на Гугъл (!), и не можах да намеря телефона. Интересно-о-о-о.

Реших да проверя самата фирма. Оказа се, че нито в търговския регистър (което е регистъра на агенцията по вписванията към съда), нито в НАП са чували за такава фирма. Има фирма на име "Славей", която се занимава с транспортна дейност, но тя не е ЕТ.

Може би ще трябва да правя такива проверки преди да звъня за работа. Ще ми спести телефонна сметка и много нерви, в случай че започна и трябва да си взема парите.

Ако собственикът и/или представител на съответната фирма има възражения, свободен е да ги представи. Транспортна фирма не е задължена да се регистрира по ДДС в НАП, а в регистъра на съда може да е допусната грешка. В такъв случай собственикът и/или негов упълномощен представител има правото да ги представи на обществеността (включително като коментар към този пост), както и да използва кешовете от моите търсения като доказателство при подаване на жалба до съответната инстанция (Агенцията по вписванията, в този случай).