Излиза нова серия на Need for speed

Need for Speed Pro Street e следващата част от поредицата автомобилни симулатори на ЕА - Need for speed. Играта се разработва в студиото Black Box във Ванкувър, Канада и придава съвсем нова светлина на продукта. Отново се набляга на зловещи надпревари с най-добрите улични състезатели, но този път създателите обещават безупречни и внушителни фотореалистични графики. Освен това има най-различни подобрения на цялостния геймплей на поредицата и революционен онлайн режим. За първи път ще можете да персонализирате външния вид на колата си или пък директно да влияете върху постиженията и. В тази серия ще има дупки, огънати корпуси и драскотини когато автомобилът ви се сблъска с противник или други препятствия по пътя.

                    Image Hosted by ImageShack.us

По думите на изпълнителният продуцент на играта Larry LaPierre „това е игра, в която трябва да направите най-добрата и най-добре настроена бойна машина, след което да я карате на различните писти из целия свят и да използвате уменията и репутацията си срещу най-добрите в уличните гонки”.

Image Hosted by ImageShack.us

Need for Speed Pro Street трябва да се появи в специализираните магазини през идната есен във версии за Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable, DS, PC и мобилни телефони.

Повече информация може да намерите на http://www.ea.com/nfs/prostreet/home.jsp?locale=uk&id=news_uk_01