Стъпки за почистване на дрешника в антрето

И какво да правите, когато сте готови

Независимо дали имате специална кална стая или малък гардероб в коридора, това е времето на годината, което може да е пълно с палта, ботуши и други аксесоари. Запазете известно време между работата, за да почистите гардероба си в антрето, за да намалите бъркотията.

 Премахване и сортиране на предмети от килера

Един от най-ефективните начини за почистване на всеки килер е първо да изхвърлите старите мебели. Ако това изглежда като непосилна задача, това означава, че зоната определено се нуждае от внимание. Но не се притеснявайте, не всичко се връща обратно. Докато събличате всякакви дрехи, обувки и аксесоари, ги сложете на купчини по елементи. След като всичко е готово, е време да прибегнете до следните четири категории:

 След като всичките ви артикули са сортирани, можете да започнете да прибирате това, което ще държите обратно в гардероба. Ако все още нямате рафтове или органайзер за гардероб, помислете за добавяне на няколко кошници за съхранение в пространството, за да съхранявате аксесоарите. С цялото допълнително пространство може дори да имате място за съхранение на сезонен кош над или под вашите окачени палта.

 Приключихте ли с почистването на гардероба си?

Сега, след като имате добре организиран килер, оставете mhgroupe.eu да ви помогне да изваждате това, което не сте изхвърлили на момента. От счупени предмети, които не могат да бъдат спасени, до вашата кутия за подаръци, можем да ви спестим пътуването до контейнера за боклук и да не извозвате строителни и остатъчн боклуци. Ако не можем да го дарим, ще се опитаме да намерим начин да го изхвърлим отговорно. Обадете се на 0878649593, за да насрочите взимане и да прекарате остатъка от сезона с чист гардероб.