Допълнителни предимства от наемането на хамалска фирма за преместване

Почистващи услуги

Преместването от дом или апартамент може да бъде мръсна работа и много хамалски компании предлагат услуги за почистване, за да ви помогнат да оставите старото си жилище безупречно. Някои дори могат да предложат услуги за почистване на вашия нов дом, за да ви помогнат да се установите.

Разглобяване и повторно сглобяване

Много фирми за хамалски услуги предлагат услуги по разглобяване и сглобяване като част от техния списък с услуги. Хамалите разглобяват всички големи или тежки мебели, които трябва да бъдат разглобени, за да бъдат преместени и след това отново сглобени на новото място, като рамки за легла, маси за хранене и т.н. Дори и да не го правят, почти всички го правят за известно време цена.

Монтаж на уреди

Ако не сте наясно с инсталирането на уреда или сте загубили ръководствата за инсталиране, може да ви е трудно да разберете как да свържете големите си уреди. Често е много по-лесно да платите на вашите хамали да монтират уредите ви, отколкото да се забърквате с електрически кабели и маркучи. Фирма за хамалски услуги може да ви помогне да поставите пералнята, сушилнята и много други в новия си дом.

Застрахователно покритие

Фирмите  за преместване предлагат опции за застрахователно покритие, за да сте спокойни. Някои компании предлагат цялостно покритие, докато други предлагат основно покритие като част от техния пакет за преместване и предлагат допълнително покритие срещу допълнителна такса.

Заключение

Избирайки хамалска фирма за преместване, която предлага разнообразие от допълнителни услуги, можете да персонализирате преместването си според вашите специфични нужди и бюджет. В този блог сме изброили няколко допълнителни услуги, предлагани от професионална хамалска компания.

Не забравяйте да попитате за всички налични опции, преди да вземете решение, и не се страхувайте да преговаряте за услугите, които са най-важни за вас. С опитна хамалска компания на ваша страна можете да се преместите без стрес и да се установите лесно.