Вещи, които не бива да опаковате в камион докато се придвижвате

Вещи, които не бива да опаковате в камион докато се придвижвате

Знаете ли, че хамалските компании не могат да опаковат определени артикули в камионите си?

По-долу разглеждаме забранените предмети, които не трябва да опаковате в камион за преместване за транспорт от местни и междуградски хамалски компании. Вместо да опаковате тези артикули като част от вещите си и да ги качите в камиона, трябва да ги изхвърлите правилно.

Преместване на опасни материали

Никой не иска вещите му да бъдат унищожени при транспортирането им до нов дом или офис. Нито пък искате да навредите на чужда личност или имущество.

Някои предмети са в състояние сами да се запалят, да експлодират, да изгорят или по друг начин да унищожат това, което е опаковано в камиона и всичко около тях. Те дори могат да причинят нараняване или смърт на професионални хамали, шофьори на камиони и други на пътя.

Вместо да се опитвате да транспортирате забранени предмети, рециклирайте ги правилно. Занесете ги в законно управлявано съоръжение за изхвърляне на опасни отпадъци. Или, ако вашите опасни вещи съдържат неща, които вашите приятели или семейство могат да използват, дайте тези предмети. За правилното изхвърляне на всичко от списъка с опасни вещества потърсете съвет от служителите на вашия град или окръг.

Ако имате други съмнителни предмети или се нуждаете от повече подробности за опасни предмети, говорете с вашите професионални хамали от mhgroupe. Междувременно по-долу е даден частичен списък на артикули, забранени за местен или междудържавен транспорт на хамалски компании в повечето части на страната.

Забранените предмети за местно и междущатско преместване включват:

Запалими вещества, като течност за запалки и кибрит

Киселини и корозивни вещества

Бутилка газ или пропан

Лампово масло или керосин

Моторни масла и горива

Бои, разредители, бояджийски масла и лакове

Почистващи разтворители

Експлозиви

Фойерверки

Пожарогасители

Автомобилни акумулатори

Аерозолни кутии

Стоките в буркани и консерви пътуват добре и повечето професионални хамалски компании транспортират тези артикули. Същото важи и за неотворени или добре опаковани сухи стоки като брашно и подправки. Най-добрият метод за опаковане на тези артикули е използването на средно големи кашони или кутии за книги със плътно залепени отвори. Също така трябва да етикетирате добре тези кутии, така че да знаете с един поглед, че отиват в новата ви кухня и съдържат храна.

 

Никога не опаковайте незапечатани или нетрайни храни, като замразени храни, охладени храни, продукти или отворени контейнери за храна. Те привличат гризачи, хлебарки, мравки и други вредители, които проникват във вашите вещи и пътуват на автостоп до новото ви жилище. Кой иска да вземе мишки или хлебарки в новия си дом?

Ако пътувате за по-малко от 24 часа като част, можете да вземете някои от тези артикули в автомобила си. Опаковайте незабранените предмети и ги преместете сами. Но още по-добра е идеята да дарите неизядени и неотворени хранителни продукти.

Предметите, които да носите със себе си в собствения си автомобил, включват:

Финансови записи

Медицинска документация

Колекции от монети и марки

Ценни записи

Бижута и скъпоценни камъни или метали

Паспорти и актове за раждане

Пари в брой

Ключове за кола

За големи скъпоценни предмети, като изобразително изкуство, пиана, стари часовници и скъпи антики, вашата местна и междуградска хамалска компания осигурява експертна грижа и транспорт.

Научете повече за предметите, които не можете да преместите чрез консултация за преместване

Mhgroupe работят усилено, за да направят вашето преместване лесно. Нашите професионални хамали използват експертни методи за опаковане, обработка и транспорт, за да гарантират, че всичко, което притежавате, пристига безопасно във вашия нов дом или офис. Това означава ограничаване на опасни предмети или такива, които могат да повредят имуществото ви или да наранят хора.