Конструктивно предложение

  

Здравейте, колеги! Каk е? Готови ли сте за старта? Сигурен съм, че   Да!         И ви желая кураж, дръзновение и Успех!

   Това беше за начало! А сега малко критика! Няма да ми се сърдите! Правя го за вас и единствено за вас! Това, което искам да ви кажа, го постнах като коментар към темата на Деяна, но сега реших да го публикувам отделно за да го прочетат повече хора и да му обърнат внимание! Ето за какво става дума:

   Колеги,знам, че началото на учебната година е трудно и усилно време!    Знам, че нямате много време, но се надявам, когато се успокои темпото, да започнете да публикувате и вие неща, които са ви заинтригували или провокирали да се замислите! Няма начин да не срещате поне по едно, две неща на ден! Ами споделете ги тук с нас, с всички, да поговорим, да общуваме!  А то иначе това наше място заприлича на табло за обяви -   търся разпределение за...!
   Ако ви харесва този вид на блога..., не знам, на мен -определено НЕ! Пишете, каквото ви хрумне! дори и да не е на училищна тема! Аз се опитах на няколко пъти да ви въвлека в диалог, но не би! Хайде, сега е ваш ред!

    Опитайте, не е страшно! Вече сме 141 души! Всеки да каже по една дума е достатъчно, ще стане интересно! А сега е скучно! Не ви ли е скучно? Заприличахме на жълт вестник за обяви кой какво търси!
  Ако не искате, тогава блогът просто ще спре да функционира, защото затова е БЛОГ - да си говорим и да общуваме, да бъдем приятели! Нали ме разбрахте? Чакам ви! Много усмивки и ведрина през днешния понеделник - една крачка преди излитането!
    Утре е 15-ти! Лек полет, приятно пътуване и успешно приземяване през тази учебна година!
  Ако заедно не се грижим за това местенце, за да се чувстваме уютно в него, то може и да запустее и да се превърне в буреняк, където никой не иска стъпи! Искате ли да е така? Вярвам, че не!
  С поздрав и ви чакам с нови идеи и материали!