ЗАЕДНО!

     Скъпи колеги  от общност Образование! Всичкие вие, приятели от  предучилищна, начална, математика и информатика, български език, обществени науки и всички останали, които предстои да се сформират, заповядайте в нашата подобщност Чужди езици! Идеята отдавна назрява в мен и, след коментар на Шели на мой пост кога и как да учим чужди езици, реших да публикувам моя отговор към Шели, като го адресuрам и до всички вас! Това е моят апел към вас!

    Шели, много ми е приятно, че ти доставих удоволствие с моя пост! това е наситина поздрав към предучилищна общност, защото е хубаво да контактуваме помежду си и да преливаме информация от всичките общности в една! Та нали всичките, които поемаме да обучаваме, са нашите деца - от най-мънички, до по-големки и накарая стигаме до абитурентите! И нашият опит и знания дават резултат като едно цяло! А когато всяка една от степените си е свършила добре работата, тогава имаме един добър възрастен човек, който от своя страна отговорно ще подхожда към семейството си, децата си и изобщо към живота! Затова моят апел е към вас колеги, нека да бъдем едно цяло и в отношенията помежду си! Няма значение дали сме в детска градина, дали сме в началното училище или в по-горни класове, няма значение какво преподаваме, дали английски, география или музика (образно казано, случаен подбор на предмети), всички ние заедно сме еднакво важни, ценни и незаменими! Защото всички ние заедно сме механизмът, системата, която гради бъдещето на нацията! И затова, винаги ще се радвам, когато имаме на гости някой от другите подобщностu  на образование, като теб Шели са при нас с коментар и интересна информация! А пък ние от своя стрна ще ви идваме на вас на гости, ако ни поканите и желаете! Да бъдем едно цяло - общност    Образование!
    Добре дошли на всички в общност Чужди езизци, колеги! Чакаме ви с удоволствие с предложения, коментари, въпроси, за помощ, с интересна или любопитна  информация, презентации, с всичко, та дори само да се позабавляваме или посмеем заедно!
   Лято е, не сме на училище, но вируалното пространство е едно и е навсякъде! Да бъдем заедно и през лятото! И винаги!