Обичайте съседите...

  И така, скъпи другари и другарки, нема лабаво... Трябва да обичаме съседите си...Трябва да ги обичаме, даже и да ги мразим! Ако не ги обичате, току виж се съюзили и те изгонили от собственото ти жилище! Вече имат право и на това, според новия закон за етажната собственост! Изобщо усещате ли как малко помалко се връщат всички хубави неща от соца! Да реанимираме и ОФ-ето тогава с неговите доброволни дружинки за слухтене и наблюдение!

   На мен, например, в неделя към 20.30 ми се звъни на врататa и някакви представители на блока (нито съм ги избирал, нито знам, че са избрани, както те казаха) искат да влезат да огледали радиаторите, да запишели идеални части и т.н.  Е как в неделя, бе хора, как по това никое време ще ви пусна да ми се разхождате с любопитни мутри из жилището! Ами просто им отказах и те нагло ми заявиха, че ще плащам на база 100% за  някакъв ремонт, който предстоял!

   Ами същите тази комисия беше съставена от най-големите клюкарки на блока, дето по цял ден си чешат езиците за щяло и нещяло! Та тези личности правят огледи, как живееш, с какво се занимаваш по никое време в неделя и се радват, че вече са и овластени и опълномощени да си начешат крастата!

   Не знам накъде вървим, ама май нещо не сме в правилната посока....

 Вижте и прочетете:http://dnes.dir.bg/2008/12/10/news3716836.html

 Какво мислите вие по  тези  въпроси, съгласни ли сте с този закон, който разрешава на някого с кални ботуши да се разхожда не само в собствеността ти, но и в живота ти?

 С поздрав!