Да ги ожалиш просто....

    Минаха празниците, мина еуфорията, сивото ежедневие ни връхлетя като товарен влак! Отново работа, отново сметки, отново кризата... С колко ще обеднеем, как ще оцелеем? Все сакрални въпроси, които всеки си задава и търси отговор! А отговор трудно се намира....Със сигурност ще бъде трудно! Не знам дали вие усещата, но като че ли във въздуха виси една питанка, а до нея и една чуденка?!

  На фона на всичко това,  днес прочетох за едни хора, които просто да ги ожали човек! Представяте ли си - от милиардери, вследствие на кризата, станали милионери! Имаше един сапунен сериал преди време : "Богатите също плачат", да поплачем ли заедно с тях? И някои от тях са доста актуални, защото се подвизават и на родна територия! Вижте: http://dnes.dir.bg/2009/01/05/news3807022.html

  Сред коментарите на статията има  доста умни - не, те те(милиардерите) не са обедняли, обедняваме ние, а парите просто преминават от един богаташ в друг(в природата нищо не се губи, както знаем, а най-малко парите)! И така, остава ние да се питаме - как ще оцелеем с мижавите си заплатки, докато някои си прехвърлят милиони! Какво мислите вие?    Какви са вашите малки тайни (за големите не смея да питам :-)) за да успявате да пълните хладилника? Иначе  да не стане както в онзи стар виц : "Какво имаш в хладилника?" Отговор:"Какво ли "не-е-емам"? Нямам салам, нямам масло, нямам яйца....!"

  С поздрав  и усмивка въпреки всичко! ;-)