Мъжете и техните тениски

Ако на партито към вас се насочват група мъже, най-вероятно първите въпроси, които изникват пред вас са… кой какъв е… кой ли е най-готиният… кой ли е гадняр… кой ли е мачото?

Погледнете тениските. Те говорят красноречиво за притежателите им.
Ако е със супер скъпа маркова тениска. Най-вероятно притежателят й иска на всички да се покаже, че е голяма клечка, да бъде забелязан и че именно на него се полага най-доброто в живота. Той винаги ще иска да доминира във връзката и на вас ще се полага ролята да бъдете просто един красив аксесоар.
Ако е с едноцветна тениска в типично мъжки, но не набиващи се на очи цветове като тъмно синьо, черно, тъмно зелено най-вероятно е скромен, придържащ се към познатото, позволеното и традиционното. Със сигурност е почитател на патриархалния строй и държи вечер да има ракийка и салатка, да сте сготвила през деня, изчистила и да сте се погрижила за децата. Той безспорно желае да доминира у дома, но да не се набива на очи в обществото. Внимавайте с такива, защото тихите води са най-опасни.
Ако обаче е с ярка тениска в крещящи цветове – оранжево, жълто, тревисто зелено – това е купонджията, флиртаджията и душата на компанията.

Ако искате животът ви да бъде едно безкрайно приключение. Да се връща запъхтян у дома и да ви казва – стягай багажа, след половин час тръгваме за морето, – ако искате да живеете без план и без грижи, това е вашият човек. Непредвидим, неуморим и невъздържан. Животът с него е истинско приключение.
Ако се забавлява да носи тениски с най-различни маниашки надписи, най-вероятно е човекът, който не иска да остава незабелязан. Той се нуждае от внимание и ухажване, повече от коя да е жена и няма да ви прости, ако не му се отдавате безрезервно, изцяло и постоянно. Но от своя страна той иска да заграби с пълни шепи от вниманието на всички и да приеме овации от абсолютно всички.
Ако предпочита бели тениски, той е плах и свенлив. Вие ще трябва да сте тази, която да го заговорите, и въобще вие трябва да сте готова да поемете водещата роля във връзката. Хубавото е, че пред вас е един свит, но работлив човек, който има потенциал да ви боготвори и да работи денонощно за вас, само и само да бъдете до него.

Информцията е взета от www.az-jenata.com