0 0 гласа

Пълно ръководство за ползване на Google search console като мощен SEO инструмент

 

 Всеки SEO специалист, уеб разработчик  или дигитален маркетолог си има мощен  инструмент/и на разположение. Ще  задълбаем, като ви кажем какво трябва да  има един такъв инструмент без което не  можете да правите СЕО.

 Kакво е мощен SEO инструмент?

Казва се Google Search Console или GSC, което е бившето Google Webmaster Tools или GWT.

Сърч конзолата е безплатен инструмент предоставен от Google, с който можете да променяте функционалността на вашия сайт спрямо търсачката. Той е сбор от репорти и инструменти, които ви предоставят възможност да поправяте грешки свързани с изискванията на Гугъл, както и добри оптимизационни практики за класирането на вашия сайт.

Ще споделим с вас колко точно е мощен този инструмент за подобряване на вашето SEOКазано директно, Сърч конзолата за СЕО-то е като кислорода за хората. Вие се нуждаете от него. Вашият сайт не може да се класира добре без него.

В тази статия, която ви предстои да прочетете ще ви дадем сериозни познания за GSC. Веднъж разбирайки информацията споделена тук, вие ще се превърнете в нинджа. И именно това ще ви даде една огромна преднина пред всички останали.

Но първо нека ви дадем бързо превю. Статията е сравнително дълга, за това ще е нужно да се настаните и да отделите половин час за да я прочетете.

Материала е разделен на секции и под секции, базирани на менюто на Google Search Console. Съдържанието е с кликаеми линкове, които водят директно към въпросната част от текста. 

Вижте цялата публикация тук: http://goo.gl/U6L0LI