Какво правите с човека, когото обичате?

    Един мой приятел винаги се шегува като излизам с някого: "Аааа не е минал първо през теста за пиенето - ако може да пие повече от тебе, тогава става, ако не - махаш го!" Wink (Един човек от отговорилите на анкетата е избрал пиенето) Кое всъщност е най-важно да можеш да правиш с човека, когото обичаш и кое най-често правим?
     За мен лично говоренето е най-важно. Но пък в анкетата отбелязах купонясването, защото реално това правим най-често. Но без говорене не може. Не мога ли да му кажа всичко на тоя човек, не се ли разбираме, не можем ли да изглаждаме неравностите с говорене - нищо не става от нас.(12 отговорили от 24 говорят с любимите си хоа през по-голямата част от времето, а 4 купонясват)
   Следва ако една връзка е изградена само върху секс, то обичаме ли го наистина тоя човеки или обичаме само тялото му и удоволствието, което то ни носи? Необходимо, но недостатъчно условие... и все пак се прави често - според двама от анкетираните.
    Айде карането е все пак начин на общуване - води до сдобряване, до изчистване на неразбиранията, понякога си е нужно [2 от отговорилите най-често се карат с половинката си (или както Лорд де/дьо Сорд казва -  три-четвъртинката си Wink)]. Но гледането на филми..?! Какво общуване е това? Не, че не се прави, ама през по-голямата част от времето ли? Трима от отговорилите го правят...
    А реално само с говорене става ли? Без примерно да се караме, без да си допадаме сексуално...? Без да се разбираме с приятелите на другия? Самодостатъчни ли са си хората в дадена връзка, могат ли без да си вписват в средата да бъдат щастливи? То тия въпроси са много субективни, ама кажете каквото ви хрумне...