Последни постове, размисли!

Къде отидохте всички, защо ме забравихте. Кофти писател ли съм или ви стана безинтересно. Можеби самоизаждащите се организми са вече на изчезване?
Кво всички са се сдухали и за кво? Сив е деният , черна е ноща. Всички насекоми вече спят, някъде се скриха прилепите малки
Докога всчки ще живеем в мрака на нашите души, можеби завинаги?
искам аз да питам , автори посещаващи рядко сайта поради причини езависещи от тях, защо остават без внимание. И след това ви е тъжно, Тери не е насочено към теб, просто художествено използвам цитати от твоя пост!
И на мен ми е тъжно като вляза да виждам лавина от безмислени постове или постове написани извън общностите предвидени за тях. Не съм срещал общност политика, защо? Тук напоследък само за това се пише, Буш щял да идва бла бла бла.... Тоя полик едикво си направил , оня пък му върнал, кво ме интересува мен това? Нека се сформира общност политика! За хомосексуалима мога само да кажа : хората са създадени в два пола поради причина известна ни на всички! Не го приемам, осъждам го! Кефя се на Марк, готино пише постовете си макар и на Руски!Езика е готин и поне 80% от българите са го учили в училище, няма начин да не разбират поне ако немогат да говорят!  Кефиме и Висотски, има много песни в които има отговор на въпроси виждани от мен тук. Особенно на последък, също харесвам и останалите от този жанр! / Като на Висотски, Руски шансон/. Трябва ли за глупостите на един всички да страдат или пък за успеха на друг всички да се радват? Не е отговорът според мен!