Видях един пост та реших да го изкоментирам и аз!

    Та на въпроса за агресивните постове. Няма агресивни постове, има криворазбрани идеологически пробвания на хора незапознати с проблема на сегашното и предишно общество изживяващи се като господ, който пък несъществува, което от своя страна е доказано! Защо спорите за неща дето изобщо неразбирате и правите само сеир за хората да ви се смеят дами и гспода модератори и админи! Много е лесно да се правиш на господ във виртуалното пространство, да криеш общности от останалите блогери и да се правите на света вода ненапита! Е нестава точно така! В Конституцията на Република България пише:

чл. 30 (4) Всеки има право на адвокатска защита от момента на задържането му или на привличането му като обвиняем.

Чл. 34. (1) Свободата и тайната на кореспонденцията и на другите съобщения са неприкосновени.

(2) Изключения от това правило се допускат само с разрешение на съдебната власт, когато това се налага за разкриване или предотвратяване на тежки престъпления

Чл. 38. Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения.

Мисля, че тези цитати от Конституцията на Република България ще затворят устата на така наречените админи и модератори по темата за 'АГРЕСИВНИ ПОСТОВЕ< КОМЕНТАРИ'. Просто никой няма право да ми се намесва в свободното изразяване на волята където и да било и както и да било . Възможно и може би агресивно , всяко действие предприето към мен в момент на изразяване на моето мнение се счита за цензура от най-високо равнище при което неможем да говорим изобщо за демокрация или нещо подобно и се връщаме в комунистическите времена , които някой блогери толкова много мразят! Да и аз също !
Дано админите и модераторите не се обидят много, просто изразявам своето мнение в една свободна държава.!! :)