Погнуса

Аз съм доста гнуслив мъж, с доста богата и неуслужлива фантазия (каквото не виждат очите ми, мозъкът доста брутално и съвсем не на място допълва) и нещата които за една жена например са обикновено ежедневие, направо ме потрисат и ме карат да си връщам вечерята. А една огромна част от рекламите са с адресати жени. Знам че тази течност всъщност не е синя и може би наистина с крилца е по удобно, но девет часа вечерта по време на вечеря, по средата на някой комедиен сериал ли е времето за това. Не искам мястото под ръба на тоалетната ми чиния да е най актуалното и обсъждано нещо в моя дом и анимирани паразити да ми викат дружески –О, варовикът ти е просто рай, съседе!

Не искам младежа с пърхота да си тръска главата над чинията ми, бе защо просто не се къпе по често това момче вместо да скача от скали да си топи главата при рибки и да се прави на катил за парите които са му дали!? Не искам спрайтъри да ми се оригват от сателитни чинии! Не искам да виждам пътя на мръсната вода в канала! Не искам дебел майстор с чисти дрехи да ми обяснява кой е най- добрият латекс, аз самият съм майстор и знам че ме лъже в очите. Изпитвам погнуса от косми и именно за това създателите на реклами са решили че е добре да приложат анимиране на начина на отстраняването на косъма, така че и на най- коравия мъж да му се обърнат червата и дори когато гали въпросните меки и гладки крака, мисълта за начинът на постигането на това съвършенство да не може да му излезе от главата! Не искам да гледам доволни след дрискане мъже нито да чувам стоновете на мъченика в другата килия, а и мъжът с раираната пижама който трудно пикае никък не ми е любим (защо не пие бира този човек, вместо да хвърля грешни пари за менте илачи) Не искам „компетентната Мария Ариелева” пак да ми пробутва бял прах (трябва да я прибират за пласйорство тази жена) и да се застъпва за половин наследнички които перат куцо! Майната и на твърдата вода! Чувствам се обременен със знанията за котления камък за него слушам много повече от колкото за поредното убийство по новините! Не искам да съм в ничия таргет група и големи компании да ме разпределят като част от пазарен елемент или да гледат на моите трудно изкарани пари като на бъдещи свои приходи! Не искам купувайки си цигари да давам два лева от тях, на държава която не ми е дала и лев! Не искам да ходя в българската армия колкото и да ме убеждават космати младежи в шарени униформи скачащи по трапец! Всеки си има своя начин да си строши главата! А за хората с хемороиди има аптеки  и компетентни аптекари нали!? Аз пък все си мислех че хемороидите болестите на простатата, цикълът, сърбежите по кожата, са твърде лични неща и афиширането им е най малкото неуместно и притеснително за околните!

      А тези хора, в телевизиите, радията и рекламните агенции дали знаят какво мислим за долнопробните им продукти носещи погнуса! И ако всеки от инакомислещите е пуснал по едно писмо до съответната телевизия или радио, дали гнусният парад ще продължава, в крайна сметка това би трябвало да засрамва най -много тях, нали по техните ефири се носят свободно добре изпрани гащи, лунни кървища, отпуснати мускули на ануса, веят се косми като на пода на фризьорски салон…. Може би ги е срам, ако сте забелязали по време на реклами малкото символче на  телевизията изненадващо изчезва от левия или десен ъгъл на екрана. Е нека се засрамят още повече

    

Крайно време е операция  „Погнуса” да започне!

 

Нека им кажем, че това не ни харесва!

 

 

 

И Дени помисли преди да напишеш някоя не умност, не ми се водят безсмислени спорове а това е просто моето мнение :)