Пиша

Рекох да попиша. Аз само чета и много рядко пиша, щото съм раздразнителен а се случва палячовци да ми отговарят и се дразня още повече. Аз съм вид античукчи, има такъв виц чукча писател, не читател, аз само читател, не писател, значи абориген. Абориген според географска аналогия анти Северна Азия е най-подобно на Австралия. Няма значение, има значение само хабенето на пространство и време на този който се е подлъгал да ме чете. Пиша за да се видя догодина какъв съм бил тъпак на днешна дата. Пиша също за да го покажа на един или двама познати и те да ме видят какъв съм тъпак. Пиша също защото има и такова място където всеки може да излива безсмислици колкото му душа тегли и колкото му сила за цъкане по клавиатура стигне. Пиша и за да поддържам естествената хармония, височината можем да я възприемем като такава ако е редом с низина, доброто редом със зло, ума редом с глупостта, ако ме няма мен няма и да бъде оценен умния редом до мен.

Като цяло сайта не пада до средното ниво на простотия на блоговете. Почти всички които съм чел са на няколко orders of magnitude надолу. Темите също не са по-различни. Несъмнено ми прави впечатление ограничеността и наглостта на част от играчите. Войнстващия религиозен фанатизъм е едно от лошите им свойства. Въобще за мен вярващите в и следващите традиционните религии са не леко а тежко умствено недоразвити. Религиозността е типична за Америките и Африка. В страните от старата Европа процента на атеистите е между 70 и 80. В Източна Европа между 60 и 70, а  България, Турция и САЩ са последните три страни от така наречения първи свят с по под 50 процента атеисти. Сухата статистика е потвърдена и от наблюденията в интернет. Сами виждаме как непрекъснато пръкват публикаци с цитиране на Библия насериозно. Очевидно Хари Потър е по-подходящ от Библията за цитиране, определено има по-малко глупости, измислици и насилие. Забелязвам в бглог някаква характерна свързаност между хомофобите и религиозността. Аз също съм хомофоб и страдам от дълбоко органично отвращение къмобратните, но тукашните хомофоби са си чиста проба гейове. Мъж, който не мечтае за тройка с лесбийки е педерас. А който на това отгоре и не ги харесва е баш голем хомосексуалист.

Някаква жена, май от Америка беше, ми беше казала тук нещо отрицателно. Струва ми се заради речника ми. Определено имам в реалния живот слава на човек с вулгарен речник и просташки маниери. Мисля, че това е много добро чудно мое свойство, позволяващо ми да филтрирам повърхностните или глуповати събеседници. Често съм забелязвал, че глупци (подобни на тези в бглог) да се изразяват добре. Тъй като аз демонстрирам пресилена и прекалена простащина ми е сравнително лесно да забележа в разговор с мен кой как оценява другите. Това често е и причина да не бъда разбран правилно и хората да се чудят на чия страна съм, иронизирам или съм тъп.

Струва ми се, че си изписах дажбата за сезона. Сега ще почина месец-два.