Bed Time Story

Тези дни решихме да се поровим информативно за вариантите за бебешки легълца ,кушетки,кошарки и прочие.По мебелните магазини има някакъв асортимент, но ми се искаше да видя какви са последните писъци на бебешката мода в това отношение :) И въпреки, че дядо ми държи да ме снабди със някакво митично кошче,през което по неговите думи са минали майка ми,леля ми, моя милост, сестра ми и трима братовчеда , все-пак ето и модерните варианти на които се спрях из нета:
Това произведение е наименувано "rebabe and retire".Като се изключи грешната според мен посока за люлеене на бебешката част от съоръжението, идеята за съвместяване на двете възрасти е много добра.
Моят фаворит
ако трябваше тепърва да си избирам в какво да бъда отглеждан :)Меки форми,плюш и добра цветова комбинация.

Тук пък виждаме класически вариант с място за повиване,на нашия пазар има доста разновидности от този тип и много хора ни съветват да помислим именно за такова приспособление.

Симпатично кошче, с добра видимост към бебето от далече.Разполага и с достаъчно място за малки разходки .Не бих казал, че е много удобно, когато трябва да се поставя и наглася за сън,с оглед на дълбочината и несвалящите се прегради.


Това тук малко ме смущава с футуристичният си вид, но съм длъжен да го спомена, след като съм тръгнал да правя ревю на бебешки легла.
Явна е опасността от падане, по скоро ми прилича на пейка за влюбени :)

В крайна сметка явно ще направим избора си на локално ниво, като дойде моментът,живот и здраве.Бих бил любопитен и за други мнения по този въпрос, а скоро обещавам ще публикувам и снимка на античното кошче от дядо :)