Бъдещето на трудовия пазар и Jobs Help BG

Бъдещето на трудовия пазар и Jobs Help BG

Какво е Jobs Help BG ?

Със думи семпли, това е иновативна платформа за обяви за работа. Целта е да се създаде по-бърз достъп и улесненост за работодатели и кандидати за работа. В нея се компилира само нужното и е премахнато излишното, което съществува при другите платформи. Стремим се да създадем една среда, в която може да се борави за кратко време. Регистрацията отнема няколко секунди, добавянето на обява и кандидатстването по обява също. По този начин, може да се направи по-бърз подбор на кадри, по-бърза комуникация и други. Освен всичко ще бъдем и иноватори с приближаващите иновации, които мислим да вградим  в платформата, като ние ще бъдем единствените в България с такива възможности.

Причина за създаването на Jobs Help BG

И ние като всеки друг бизнес в България, преди да стигнем до тук сме ползвали познатите ни jobs.bg и zaplata.bg платформи, за набиране на персонал. Но срещахме много проблеми, трудна комуникация, неразбирателства и уникално, нереално високи цени за предлаганите услуги от двете платформи. Имаме и конкретен случай, който не бихме желали да направим публичен, който беше капак на всичките перипетии, особено в jobs. Така стигнахме до решението да създадем нещо по-добро и по-качествено, което да обслужва изцяло нуждите на двете страни – работодател и кандидат.

Кое е различното в Jobs Help BG от другите?

Различните неща, са лесния и достъпен интерфейс, създаден изцяло по насоки от допитване на потребители използвали стандартните платформи за работа. Именно така се стигна до текущата визия и функционалност. Предлагаме функции, които ги няма във останалите платформи, а цените ни са възможно най-ниските за такъв уебсайт за опциите, които предлагаме на работодателите. Иновацията, която мислим да вмъкнем съвсем скоро ще бъде и единствена в България, ще улесни с около 50 процента подбора на персонал с иновативен метод за извършване на интервюта с кандидатите. Добавките, които предлагаме към обявите, ще можете да презентирате позицията си пред много повече потенциални кандидати, както в сайта, така и в Гугъл резултати от търсене.

Предложения и съвети към млади търсещи новата си работа.

Знаем, колко е трудно намирането на работа в България, но ви насърчаваме, да не бягате, а да се подготвите, да бъдете по-добри, да изисквате и от себе си и ако вече работите от вашите работодатели. Вярвайте в самите Вас, работете качествено, за да бъдете Вие доволни от себе си и Вашите работодатели, отнасяйте се сериозно, както към вашия живот, така и с тоз на останалите, така и с вашата работа. Все пак тя ви носи дивиденти и опцията да притежавате удобства и храна.

Преди да кандидатствате по различни обяви, потърсете информация във сайта например в rabotodatel.com или подобни за отзиви от бивши или настоящи отзиви, ако имате познати питайте и тях.

Регистрирайте се в Jobs Help BG и публикувайте обяви за работа. Ако търсите работа, регистрирайте се бързо и лесно, качете вашата автобиография и кандидатствайте по избраната от вас позиция.