Престраших се

Здравейте, колеги! Тук съм от септември 2008! За пръв път правя опит за публикация. Близо година ползвах вашите презентации, разработки, уроци, рамки, картинки, грамоти, похвалки - всичко. Вие променихте изцяло стила ми на работа. Възхищавах ви се и се учех от вас. Учениците ми ви познават задочно, приятелите ми зад граница разпространяват сред българските общности там сътвореното от вас. Не намирам думи, с които да изразя благодарността си. Приемете моето  – БЛАГОДАРЯ!

 

Запознах се със съвместен проект на Дорина Братанова и колежка от Разград - „Ръка за ръка”. Хареса ми идеята и реализацията. По същото време, малко преди Коледа, осъществихме контакт с училище от Кошице, Словакия. Поисках позволение от Дорина да използвам идеята й за класен проект. Така започнахме.

По-късно се срещнах с Руми, Краси, Теодора. Техният проект „Полет над България” и публикуваните материали на Боряна Йорданова на същата тема оформиха и нашата идея.

Под заглавие „ДЪГА ОТ ЧЕРНО МОРЕ ДО ВИСОКИТЕ ТАТРИ” се озовахме на Олимпиадата по Гражданско образование. Класираха ни за областен, а после и за национален кръг. Представихме  проекта от името на дете от класа и бяхме единствени в нашата възрастова група от областта. От 20 допуснати се класирахме на 9 място.

 

Презентацията изработи Мая – вълшебница. Не знаех дори как се слага фон в презентация – разтеглях си картинките:) Мая, БЛАГОДАРЯ! Без теб нямаше да се справя.

Наложи се да я преработя, за да се намали обема (детето, което я представи почти не умее да работи с компютър). Децата са 2 клас, не изучават ИТ, а са паралелка с екология. 

Искам да споделя с вас всичко това – то е резултат на вашия труд, на вашата безкористност, на вашия професионализъм!

БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА!

 Daga ot 4erno more do Wisokite Tatri.doc

 Дъга -Мая .ppt

Дъга - преработена.ppt