0 0 гласа

Как да си съставим мотивационно писмо за работа?

 
На много хора напоследък, с тези нескончаеми кризи и съкращения, им се налага да подготвят мотивационно писмо за това работа и искат да знаят повече подробности и детайли за подходите, които вършат работа.

Ще Ви го кажа още в началото - най-доброто мотивационно писмо за постъпване на работа е това, което прилича на един добър Бизнес план. с посочване и доказване на конкретни ползи от Вашата работа за работодателя, с убедителни начини за тяхното практическо осъществяване и с много доказателства, че това наистина ще се случи - образование, разработки, публикации, опит, препоръки ...
Как да се надявате Вашето мотивационно писмо за постъпване на работа по ново обявени свободни работни места да Ви помогне, ако то не е написано конкретно за случая, а е част от някакъв готов "готов" комплект, който тиражирате на лошо качествен ксерокс по всяка обява за работа? Не го правете - имате доста предварителна работа преди да пристъпите към написването му - а именно обстойно да се запознаете с дейността на конкретния работодател.
За още действени препоръки следете публикациите по същата тема във Фейсбук на този адрес ...