0 0 гласа

Как да се разнообразяваме и забавляваме в наши дни?

 
Здравейте отново,
от доста време не съм писала тук, но нямам никакво свободно време и тази моя идея си остана недоразвита. За добро или лошо - не знам, времето ще покаже. Сега реших да ви напиша няколко реда за това, как можем да си отпочиваме и да разнообразяваме нашето напрегнато ежедневие. Предполагам повечето от вас също като мен - работят по цял ден, и когато настъпи вечерта, не им се занимава с нищо. Обикновено мързелът надделява и ако нямаме малко по-силна воля, тогава губим и малкото свободно време, което ни остава.

От разговорите ми с приятели и колеги събрах малко информация, която ще споделя с вас. Ако пък вие имате други идеи или препоръки, можете спокойно да оставите коментар. Масово хората споделят, че нямат никакво време, а след като свършат работа се прибират и застават пред компютрите. Стоят във Фейсбук, или разглеждат интересни статии и новини. След това хапват, гледат някой филм и лягат. Това е точно мързеливото поведение, за което споменах малко по-горе. Ако се замислите малко, вместо да се прибирате и да стоите пред екрана на някой компютър, вие можете да излезете на разходка с приятели в някой парк, където ще подишате чист въздух и ще забравите за работния ден. Друг вариант е да отидете на шопинг, ако разбира се в тази криза може да си го позволите, защото все повече и повече хора намалиха значително средствата за дрехи, за да могат да закърпят семейния бюджет. Най-важното е да не мислите песимистично и да се затваряте вкъщи, далеч от приятели и познати. Все още може да се намират и развлечения, които не изискват никакви финансови средства. Най-важното е да се забавлявате!

Друго любопитно, което разбрах дойде от малък процент от мъжете, с които разговарях. Те споделиха, че обичали да играят различни видове казино игри или покер. Това им помагало да се разтоварват и да не мислят за проблемите на работа, вкъщи и сред приятели. За мен това не е най-удачното, но ако наистина върши работа, няма да го заклеймявам. Надявам се само да не губят много пари, а даже ако може и да печелят.