Мамка му, който ни гледа отвисоко

Вчера всички клиенти на МТел пострадаха от недомислицата "безплатни разговори", измислена от някой посерко в маркетинговия отдел, който явно си мисли, че клиентите му са стадо говеда, дето се чудят как да се напасат безплатно, а не хора, дето си вършат работата по телефона. За такава изцепка всяка уважаваща себе си компания ще издири виновника, ще го уволни, ще обяви това официално и ще се извини на клиентите си по единствения нормален начин - като редуцира сметките им. С тези обаче това едва ли ще стане. Защото, сигурен съм, не само въпросния посерко, а и много друг в Мутел ни подценяват и ни мислят единствено за дойни крави.

Още за компаниите - това, че по родните ни телевизии вървят тъпи, та чак вдлъбнати реклами, поизведени за Румъния и дублирани на български, ме вади от чорапите!

Както и факта, че една от любимите ми програми - Дискавъри рекламира също на румънски, въпреки, че е с български субтитри.

С две думи - мамка им на тия, дето ни подценяват като клиенти и таргет-групи. Нищо няма да си купя от тях, та ако ще да предлагат Ситроени С4 по два за лев!