Той, вашата съперница и неговите жестове

Той предпочита нея пред вас. Нима вие сте с нещо по-лоша? Тези и много други въпроси ви измъчват. Но ако действително ви е интересно какво е намерил той в нея, вгледайте се внимателно в техните движения - тогава сама ще разберете всичко, защото понякога тялото казва повече, отколкото думите. Човек не може да осъзнае своята мимика и жестове и затова те издават всички негови желания, съмнения, настроения и мисли. Ако сте достатъчно наблюдателни да забележите как вашият любим се държи със съперницата ви, то ви е провървяло - можете да си направите правилните изводи и да се постараете да използвате полученото знание в своя полза.

И така:

Той и тя се държат за ръце
: това говори, че на вашия любим не му достигат топлота и искреност. Може би вие се държите прекалено строго (страхувате се да не го изтървете) и очаквате от него същото. Ръка в ръка е детски жест, така детето хваща майка си, за да не се загуби. Усещате ли? Той просто мечтае вие да се грижите за него, а може би още не е узрял за по-близки отношения. Ако ви е наистина скъп, станете като квачката за пиленцата си, но не се надявайте да го промените - това може да направи само времето.

Той я поддържа под лакета:
това по-скоро звучи като отмъщение към вас - може би тя не му е безразлична, но той страшно много ви е сърдит. Възможно е той страстно да желае да ви накара да ревнувате и страдате - вие виждате това негово желание и е напълно възможно да сте постъпвали така. Ако това е вярно, не се оплаквайте от съдбата си, сами сте си виновни. Впрочем, може би той наистина да е привързан към съперницата ви - просто тя още не му е разрешила да я прегръща (задайте си въпроса не сте ли били прекалено достъпна). Напълно възможно е той сега да се наслаждава именно на невъзможността да получи всичко наведнъж, както това е станало с вас, и хитрината да му пуска постепенно малки бонуси, за да го задържи.

Той я прегръща за раменете:
Ако той я прегръща точно по същия начин, както и вас е прегръщал, това показва до каква степен му е важно да доминира в любовните отношения. За него най-важното е да я завоюва, да я накара да се влюби в него, да покаже на околните, че е неотразим. И когато тя се окаже под неговата власт, тя му става неинтересна, той я захвърля и тръгва на лов за следващата. Или пък си хваща едновременно няколко приятелки. Съветът в този случай е единствен - не мислете за него, той не ви е необходим. Ако обаче той не ви е прегръщал така за рамене, а прегръща съперницата ви - замислете се не сте ли прекалено властна. Съдейки по всичко, вие сте го притискали силово, той не се е чувствал като мъж до вас, защото сте потискали независимостта му. Никой не негово място не би изтърпял отношението ви и затова той е намерил друга - слаба и нежна, която с възторг слуша всичко изречено от него. Затова край нея той се чувства великан и герой. Нима трябва да го осъждате за това?

Той обхваща талията й:
Всичко е ясно - вие сте толкова сериозна, отговорна и умна, че той е избягал от вас при другата, където няма за какво да мисли - в ума й има само танци, дискотеки, весели компании... Там той си отдъхва душевно, струва му се, че през цялото време сте го държали на повод. Хубавото е, че няма да мине много време и той задължително ще се върне при вас - ще затъгува за топлото ви отношение, ще му се поиска да поговорите, да обсъдите важни проблеми и да послуша какво мислите за общото ви бъдеще. Не се унижавайте - оставете го да си спомни колко хубаво му е било с вас, нека ви сравнява със съперницата ви! Сама ще видите, че сравнението е във ваша полза. Станалото е малък урок за вас - умът си е ум, но човек трябва и да се весели.

Той постоянно минава пред нея и я поглежда:
Когато те се спрат, той я гледа в очите, двамата през цялото време говорят, спорят... сякаш не са му достигали в отношенията с вас общуването, споровете и разсъжденията на различни теми. Може би той е изпитвал интелектуален глад, а в лицето на съперницата ви да е намерил подходящия събеседник. Напълно възможно е отношенията им засега да са напълно платонически, но те сигурно ще преминат в по-близки, ако започнете да се държите неправилно - да му устройвате скандали, да го следите и да се държите истерично. Най-добре е да намерите начин да се сприятелите със съперницата си - кой знае, можете да станете добри приятелки, а вие освен всичко друго можете и да го запазите за себе си.

Те се докосват странично:
Това се забелязва най-добре, когато са един до друг - въпреки че не се държат, между тях няма никаква пролука. При това те може и да не се гледат - и така всичко е ясно не само за тях, но и за околните - те са влюбени, добре им е и никакви угризения на съвестта не ги мъчат. Какво можете да направите? Вероятно той вече е говорил с вас, поискал ви е прошка, че ви изоставя и че няма смисъл повече да го търсите. Бъдете горда! Разбира се, мъчно ви е, но ако нищо не може да се измени, трябва да изтърпите сложен период. Времето е пред вас, вие ще намерите своето щастие така, както той е намерил своето.

Той върви след нея:
Ако забележите, че той постоянно изостава от нея на половин или цяла крачка, можете да се радвате - бъдете сигурна, че той вътрешно се проклина, че се е обвързал с нея. Напълно възможно е тя със своята упоритост и сексуална енергия да го е привлякла и той да не е устоял пред съблазънта. А вие винаги ли можете да оставате твърда и непреклонна, когато ви изкушават? Отговорете си сами и не го съдете строго, по-добре е да му простите. Размислете за станалото и направете необходимото, за да може по-бързо той да се върне при вас. Нали точно това ви се иска? Може би сте прекалено скромни и плахи и не си позволявате да се държите по-свободно. Общо взето, имате над какво да размислите.

Източник: в-к Стандарт