Какво искат мъжете ...на 20, на 30, на 40

Ето какво мислят несемейните мъже по въпроса "С какво ви привличат жените?"

20 годишните - секс и външност
Главното за мъжете на 20 години е да започнат успешна кариера. Що се отнася до жените, то колкото повече са те в "колекцията" им, толкова по-добре. И разбира се, те трябва да са красиви, за да могат да бъдат "показвани" на приятелите, т.е. да повишават мъжкото самочувствие.
Когато се запознават с жена, първата мисъл на 20-годишните е "искам ли да правя секс с нея?". От отговора зависи и развитието на отношенията, но тези мъже като правило не се стремят към продължителни връзки - те смятат, че им е рано да създават семейство.


30 годишните - стабилност
Към 30 годишна възраст, след редица неуспехи с привлекателни, но глупави и меркантилни момичета, във възгледите настъпва промяна - мъжете започват да разбират, че външността не е всичко и... че те също могат да изпитват чувства.
На 30 години мъжете вече се замислят за семейство и осъзнават необходимостта от дом, спомнят си, че е време да създадат и дете. Те възприемат жените вече по друг начин. След периода на сексуалните експерименти те търсят жена, подходяща за съпруга и майка.
30-годишните вече знаят, че няма да прекарат целия си живот в леглото. След като успешната кариера е налице, те започват да мислят за продължение на рода. Вече изпитват нужда от стабилност в отношенията.
Разбира се, привлекателно момиче винаги ще предизвика силно сърцебиене у тях, но истински интeрес вече предизвикват по-прозаичните неща - те търсят жена, която може да им роди здраво дете, а не фотомодел или манекенка, мислещи само за своята външност.

40 годишните - компаньонка и приятелка
На 40 и все още неженен?! Той е или твърде привързан към майка си, или твърде много време е прекарвал на работното си място. Във втория случай обикновено е налице добра кариера, но мъжът се чувство ужасно самотен, защото няма с кого да сподели своя успех.
Мъжете на 40 са по-големи материалисти, отколкото 30-годишните. На тях им трябва жена, която да се грижи за тях и с която да се чувстват добре. Ако една жена е готова за това, този мъж е нейн.
Когато се запознават с жена, 40-годишните обръщат внимание на външността, но ако разберат, че не могат да изградят продължителни отношения, бързо изгубват интерес. Те искат да са с жени, които се смеят на техните шеги и споделят техните интереси, които ще се грижат за тях, но и сами се нуждаят от внимание. Вече не става въпрос да се намери просто любовница или съпруга, но и приятел.
На тази възраст мъжете се интересуват много от характера на жените. Интересни ли са те? А добри? Много важен фактор е и умението на жената да готви и да се справя с битовите проблеми.
Този подход може би ви се струва безсърдечен? Усещате нужда от романтика и секс? Тогава си спомнете 20-годишните младежи, на които не им трябва нищо друго освен това.

 zdrave.bg