Първи юни

По идея на Ace Coke обявявам ПЪРВИ ЮНИ за ОФИЦИАЛЕН ПРАЗНИК на общност "Сапунени мехури".

През деня е задължително да се усмихвате и да надувате балони!

Искам да благодаря на всички, които дойдоха вчера да почетем празника! Аз си прекарах страхотно и се надявам вие също да сте се забавлявали. :))

Малката фея се беше приготвила подобаващо с веро и уред за сапунени балони.  В чантата си имаше от любимите ми дъвчащи бонбони и изобщо беше се екипирала добре. Направо преливаше от настроение. :)
Аce Coke oбеща хелий за следващата година. Ние ще запомним и ще му го припомним като му дойде времето. :) Този път не се наложи да минава под масата, а само да я забърше с тоалетна хартия (следете внимателно снимковия материал).
Въпреки че имаше балони и сапунени мехури в изобилие, празника протече в типична BGLOG oбстановка - с бира и всичко останало. В началото Monnio предложи да се приютим на топло в "Лучано" и наивната momo си представи интериора на сладкарница с торти, натурален сок и шоколадови физиономии. Оказа се, че всъщност отидохме в бирария "Лучано" до пл."Славейков", където оцветихме обстановка с веселия си смях и многото балони. Е, имаше малко балонски жертви и голямото и шумно ПУК, с което се пръскаха от кеф (или повечко въздух), определено не се хареса на сервитьорката. Но какво сме виновни, че беше дръпната?? Хората около нас ни се радваха. Запознахме се с двама бъдещи студенти и две момичета от театъра.
Много се смях на коментара, който направи Щепси. Идва тя, а ние я поздравяме със струя сапунени мехури. Милена се провиква "Здравей! Аз съм Малката фея!", а Щепси отговаря "Какво ли ще си помислят всички тези хора тук? Пълно е с балони, а сега и малки феи." :))))

Какво ли да му мислят? - САПУНЕНИТЕ МЕХУРИ на BGLog....

Снимки има тук.