Баба Марта по "Мехурски" - част 2

И тъй, както Ace Coke вече отбеляза, срещата на първи март беше осъществена. Блогерите се събраха и поздравиха с актуалната за сезона парола "дай да ти вържа".. и се започна едно сукане на конци червени и бели, едно намотаване около китките на другарчето и едни речи за бузки червени, усмивки, здраве и прочие добри пожелания.
За съжаление в суматохата никой не успя да заснеме поне частично събитието, което ще може да се наблюдава отново най-рано догодина.

Затова пък апаратът ми е уловил някои други интересни моменти, които, добавени към репортажа на Тони, ще направят доклада по първомартенското събиране достатъчно изчерпателен.


Снимка 1 - Магарето на Lady
01 mart 002
Едно изключително приятно същество... (И държа да отбележа, както се вижда и от снимката... Всички крака налични. Мехурените блогерите знаят защо.)


Снимки 2 и 3 - Все още в сладкарницата
01 mart 003 01 mart 004
Всичкия арсенал от помпи, балони и уреди за произвеждане на сапунени мехури беше изваден и положен с гордост на масата, но уви бяхме принудени твърде скоро да преместим лагера другаде.


Снимка 4 - Доказателството
01 mart 009
Ако като деца са ви разправяли, че феите се хранят с цветен прашец или нещо подобно, да знаете, че са ви хвърляли прах в очите. Полагащото се парче торта изчезна за норматив. Другите не отстъпихме.


Снимка 5 - Демонстрация
01 mart 015
Кратко показно по темата "Къде расте млякото, мамо?". Специални благодарности на кравата Милка за любезното й съдействие.


Снимка 6 - Ръката на momo изядена
01 mart 019
.. или защо е добре да не предизвикваме гнева на една крава... От дружеството за закрила на населението съветват, че особено опасни са лилавите индивиди с червени очи, разхождащи се по тъмно в района около Народния театър.


Снимка 7 - Други опасни зверове
01 mart 023
Добрата новина е, че налитат повече на торти. Снимката му е разлепена по всички сладкарници.


Снимки 8, 9 и 10 - Уроци по балетно майсторство
01 mart 033 01 mart 034
 01 mart 035
За справки и записвания - следете общността.


Снимки 11 и 12 - Виртуозната Яна на леда
01 mart 04301 mart 038
Репортерите веднага нападнаха фигуристката, спечелила няколко сребърни и 2 златни медала на Зимните олимпийски игри.


За вас от мястото на събитието - momo

За ненаситните има и допълнителен снимков материл - ТУК.