"Асоциирана" приказка 1во полувреме

Уплашената МРАВКА едва успя да се скрие от големия ТРЪБОЗЪБ. Мушна се в онзи запустял ТРЪБОПРОВОД и вървя дълго по мрачния му коридор. Цяла вечност.
След часове излезе по другия му край. Първо видя огромен ГРЪМООТВОД, после разхвърляни парчета СТОМАНА... И тогава разбра, че е попаднала в някакъв ЗАВОД. Към нея пристъпваше РАБОТНИК по ПОТНИК, който жадно поглъщаше ВОДА от омазнена манерка, опитвайки се всячески да убие МАХМУРЛУКа си. Вонеше на ШКЕМБЕ ЧОРБА правена в долнопробна КРЪЧМА, където се бе и наливал с БИРА предната вечер.
 - Гледай да ме задушиш с някоя ПРЪДНЯ, ГЪЗ такъв! - предупреди го крачещият след него  колега.
 - Копеле, каква е тая ХАРТИЯ, дето си я понесъл? - отвори си устата първия и аромат на алкохол и чесън облъхна мравката.
 - ПИСМО е.
 - Писмо ли?
 - Да, и аз съм ПОЛУЧАТЕЛя. Това е ОТГОВОР. ПОЛОЖИТЕЛНО!
 - Значи разводът е окончателен. Гласува ти ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ твойта жена, да й ### майката! От онова ТВ ПРЕДАВАНЕ са и напълнили главата с ПРОСТОТИИ, ще знаеш... ЕЙС КОУК? Така ли му беше името?
 - Нямам време да гледам плоски шоута по телевизията... - въздъхна въз слабичкият мъж. - Голяма кучка излезе...
 - Не го взимай навътре, брато. На к'ъв КУПОН ще те заведа довечера, не е истина! Един нов ФЛИРТ ти трябва на теб и ще се оправиш. И ВОДКА, и ЛЕД... То ШИЛО като твоята мадама в ТОРБА не стои, предупреждавах те аз, ама умна ГЛАВА си ти, не ме слушаш.. Сега ГИЛОТИНА!
 - Ще ме зареже, как няма да ме зареже, един ПЛЕШИВ ДЯДО съм аз! Една РЯПА и толкоз.. А оня е ПОЛИТИК някакъв. С МЕРЦЕДЕС я разкарва, дето вътре ЧАЛГА така звучи, че се чува пет пресечки преди и след колата. А тя е БЛОНДИНКА, тия готини ДЖУКИ... харесала му, да го ###! Гадно нещо е живота! Хвали ми се, че я водил на концерта на ня'къв НЕГЪР, нещо R'n'B... Всяка вечер у ТУКАНЪ, ПИЦА.. Оня е гъзар, братче... От тия, дето без САЛФЕТНИК и КЛЕЧКА ЗА ЗЪБИ не сядат на масата, дето като имат и най-малкия КАРИЕС, тичкат при ЗЪБОЛЕКАРя, че много ги е стах да не турят рано ЧЕНЕ'то..

                                                                                       2ро полувреме