Време е за едно ново начало

Здравейте на всички, които се интересуват от фотография. BGLog вече е с нова версия на платформата и е повода е идеален за новото прераждане на фотография.
Както може би по-старите от потребителите си спомнят преди често пишех в блога и в общността фотография. Но в началото на годината започнах работа, после изпити, после сесии, после нови изпити и така чак сега ми остава време да се отдам на блога отново. Няма да е толкова много като преди, но ще се опитвам поне да подържам фотография редовно снабдявана с ревюта, истории, интересни снимки, туториали и изобщо теми засягащи хобито на много от нас.
За целта разчитам и на подкрепа от вас, да казвате какво би ви интересувало и какви сайтове за фотография следите ( да си призная много от статиите ще са преводи от анго-езични сайтове ), да споделяте ваши фото-истории, да разказвате какво ви е направило примерно впечатление а сте нямало апарат в него момент. В интернет вече на някокло пъти попадам на интересни фото-поредици с плюшени играчки и някакви лоши неща, които им се случват ( малко извратено е, но пък е забавно :)) Така че дайте воля на въображението и апарата си, опитайте се да намерите малко време да драснете някой ред тука(обещавам, че ще се опитам и аз да намирам :)) и нека направим това кътче за фотография в бг-пространството наистина оютно за много хора(не се сещам да има много подобни в бг-пространството) Няма за какво да се притеснявате, че не разбирате от фотография и че няма какво да пиешете. И аз не разбирам, ама чета от тук, от там, правя някоя и друга според мене красива снимка и от време на време се появява нещо интересно за споделяне с фото-обществото.
Приятно снимане ви пожелавам и да ни е честита новата версия на BGLog и общността му фотография.