Нема спане

Сигурно и на вас редовно Ви се случва да Ви се спи и да не можете да се наспите. Да но на мен това в последно време ми се случва хронично. Вече повече от месец, можеби дори повече от два месеца. Спомням си, че при последното ми наспиване спах 17 часа... От тогава все не мога.
Сега вече съм си в къщи в Нова Загора. Всеки ден все ставане рано заради нещо. И накрая времето пак не ти е стигнало...Къде толкова отива това време.
Днес трябваше да ходя до Пловдив, но реших да остана в къщи да се наспя...Уви. В 8:30 часовникът започна да звъни. На всичкото отгоре той се намираше в другия край на стаята на място на което никога до сега не е бил. След 5мин търсене най-накрая го открих. После таман пак се унясям и той отново гада му с гад. И то със Happy Birthday To You... Вече го знаех къде е, натиснах го... После свако ми започва да реже дърва в двора и банцинга засвирва... Аз пак почти унесъл се...
Разсънвам се и си викам... Поне съм спал до 10. 9 часа пак е нещо. И като ставам, поглеждам тъпото китайско чудо на техниката със 7 мелодийки на звънене, припомняне на рожденни дни, показване на темепература и още някви функции, които никога не ползвам(а през ноща не свети и не можеш да го видиш ако няма пряка светлина към него) и виждам, че е 8:45....
Нема спане..
Станах да си направя кафе и се полях с гореща вода, защото вътрешно все още спя. Сега съм надул скорпиънс и си пия кафето и си правя любимите сутрешни занимания като преглеждане на блога, проверка на пощи и четене на новини... Към някоя време пак трябва да я започвам, но ще гледам да се порадвам малко на живота, колкото и да ми се получават пречки за това в последно време..
Какво трябва на човек... компютър, интернет, кафе, бглог, няколко новинарски сайта, хубава музика и да се е наспал...
Ама нема спане.