Маруся Енева - Публикации

 

Преглед: >
 

Картичка-рокля за празника на мама

Това са картичките, с които поздравихме майките и бабите на моите ученици за миналогодишния 8-ми март. От картон формат A4 се получават 2 картички, а при изработването им може да използвате целия арсенал от пънчове, къдрави ножички, пайети, лентички и въображение, с които разполагате!   
     
Шаблони и надписи за картичките с висока резолюция можете да изтеглите тук: 

http://marusyaeneva. ...

Картата на България с редове за писане

Учим се не само на правопис и краснопис, но и възпитаваме родолюбие! Една идея, плюс шаблони на картите с тесни и широки редове /за първокласници/ и със стандартни редове:Шаблони за картите и за стихотворението на Иван Вазов "Аз съм българче" може да изтеглите тук:
http://marusyaeneva.blogspot.bg/2016/02/blog-post.html


И още един линк за изтегляне на картите:

Таблицата за умножение

  Публикувам таблицата за умножение, която направих в един по-различен и по-забавен вариант – вградена в цифри. Шаблоните съм изработила с висока резолюция и могат да бъдат използвани за направа на табла, постери, плакати и изображения в едър мащаб. 


Магическите цифри с таблицата може да изтеглите в голям формат от следните линкове:
Цветен вариант: http://marusyaeneva.blogspot.bg/2015/09/blog-post_20.html
...

Значки за първия учебен ден

 Значки за бъдещите първокласници и значки за началото на учебната година за учениците от началните класове. Една идея за посрещането на учениците в първия им учебен ден!


Шаблоните са много и не мога да прикача всички. Можете да ги намерите тук: http://marusyaeneva.blogspot.bg/2015/08/blog-post_22.html

и тук: https://goo.gl/photos/2iTT4y1hQRDN4fT27
...

Ръкописна азбука в цветя

За колегите, на които предстои да работят с първи клас, предлагам шаблони на ръкописната азбука в цветя. Аз съм разпечатала гласните в червено, но всичко е въпрос на избор :)  
  Можете да ги изтеглите тук:Коледни и новогодишни шаблони за разпечатване и изрязване.

  Колекция от над 200 коледни и новогодишни картинки за разпечатване и изрязване. Шаблони на елхички, шаблони на снежинки, шаблони на камбанки, шаблони на снежни човеци, шаблони на Дядо Коледа, шаблони на еленчета, коледни чорапчета и много други на зимна тема.  

 http://marusyaeneva.blogspot.bg/2015/11/christmas-templates.html

    

Детски маски. Шаблони на маски за разпечатване.

Колекция от маски за разпечатване – за драматизации, празници и тържества. Маски на животни, хора, герои от детски филми, плодове и зеленчуци.
 
MASKS FOR KIDS

Цифрите

Колеги, предлагам ви своите табла на цифрите. Ще се радвам, ако са ви полезни за първокласниците! Ето и вариант без текст, подходящ за по-малките:

Значки и медали за отличници

  Колеги, това са значки и медали за отличници, които направих за тази учебна година. Надявам се да съм в полза и да спестя нечие време. Можете да ги редактирате, да вградите в тях надпис или логото на училището си или да ги разпечатате като ВИПУСК 2014 година

      ...

Картичка за 8-ми март

 
Една идея за осмомартенска картичка: Може да се изтегли и оттук:
Powered by PageSpeed