Приятел в нужда се познава

Здравейте, колеги!

    Вече малко повече от година съм регистрирана в общността. Времето, прекарано тук ме обогати освен с мн.идеи за работа чрез вашите публикации, обогати ме и с нови приятели, колеги.

   В началото на м.април колегите от общност НО си бяха организирали среща тук в града на липите. И аз бях там, по покана на Рада. Видях се с  Атлантик, Куинка, Тони, Мая, Деси, Миленка…и т.н. още други. А когато се срещнеш с виртуалните си приятели истински, реално става нещо мн.хубаво. Става още по-истинско приятелството. Тогава им споделих, че имам чувството, че ги познавам отдавна. Срещата с хора, с които си споделяла цяла година коментарчета, идейки, разработки е някакси никога незабравима.

     Лелеее, колко дълго стана резюмето!? Та, да си кажа молбичката. Нашата приятелка и колежка Мая се е заела с един мащабен проект за часовниците. Сигурно сте чели тук и тук. Моля Ви, въоръжете се с фотоапарат и щракнете снимки на всички часовници от вашият град. Нека снимките са ваши, не копирани от интернет (него всички го имаме щом сме тук). Желателно е да напишете и малко история, факти за уникалните часовници за които може би само Вие знаете, а е изключително хубаво да се опише в проект. Да се помогне на приятел : )

     Казват ,,приятел в нужда се познава”. Мисля, че Мая го заслужава. Да не забравяме нейните разработки тук при нас. Лично аз мога да се похваля, че децата и родителите от групата ми са нейни големи фенове.

          Please, колеги!

          Please, приятели на Мая!

                                                             clockT.gif (19894 bytes)