Яде ми се шопска салата!!!!!

Мина цял месец без да влизам в интернет. По-рано си мислех, че това ако се случи няма да съм жива вече(само се шегувам :)) Но все пак е така. Отдавна и не съм писала в блога. Еми случиха се някои неща... Мина един ораган през Флорида(очаквахме да е четвърта или пета степен, но за наше щастие беше само втора, в противен случай нямаше да си намерим хотела там където го бяхме оставили...) и се  евакуирахме в едно училище. Беше интересно независимо, че спахме на пода. Училището е страхотно. И най-хубавото в България не може да се сравни с това най обикновенно за тук очилище. Имаше поне 20 игрища за най различни спортове и още толкова компютърни зали и.. абе останалото не го видях защото повече от времето си прекарвах в коридорите му. Имахме телевизор, видео, храна на корем и минерална вода в изобилие.... но няма какво да ви разказва. Прочетете разказа на мицромах. Той е много увлекателен и изчерпателен. Сигурна съм че ще ви заинтригува.

Освен урагана имаше и нещо груго интересно за мен тук. 20-тя ми рожден ден си го празнивах в Америка. Абе...какво да ви каже. Не беше много яко. Но все пак биваше. Урусих се доста парички обаче. Исках да си направя обстановка като в България. Купих си един mp3 плеур, за да слушаме цяла вечер българска музика( и така и направихме). Цяла вечер чалга, поп и хора. Напазарувах и зеленчуци, за шопска салата. Само сиренцето липсваше, ама нямаше от къде да го купя. Ама само това беше българското. Тъпчехме се с чипсове, бисквити и други сладкиши, а за пиене само бира и вино. Ама нали сме си пияндета(е не става въпрос за мен де:P) и алкохола не стигна... И така купончето продължи до към един часа, че взе че заваля изведнуш и ни развали купончето. Ама така или иначе бяхме на работа на следващия ден и трябваше да си легнем рано. 

И така живота ми тук продължава отново монотонно да си тече. Тръгваш рано сутрин на едната работа, свършваш към 5, изкупваш се, в 6 си на другата работа, в 1 сутринта се прибираш и лягаш да спиш... И ето следващия ден....  Остава ни само около един месец и половина работа. То и сезона свършва скоро. Затова сега използваме момента и бачкаме. Много не ми се връща в България ама ще го направя само заради три неща-роднините, университета и храната...  

Много се извинявам ако на места не ми са много свързани изреченията или съм правила грешки, ама съм много изморена

Много поздрави на всички от америка и стискайте палци вече да нямаме бури:))