Време за купони!!

     Отново слънчев и много горещ ден във Флорида. Не съм на работа и си почивам в къщи. Климатика е до дупка, че иначе не се издържа. Мислим няколко човека да отидем на плашче. Плажовете тук са много красиви. Само не ми харесва това, че водата е прекалено солена и пясъка е толкова ситен, че 5 дена не можеш да се изчистиш след като си прекарал само 2 часа на плажа.

       Освен да се размотаваме в почивния си ден ходим и по магазините. Зареждаме с храна и оглеждаме за хубави фотоапарати. Днес ще трябва и да обиколим банките за да намерим най-изгодната за осребряване на чекове. Втората заплата поне не е 50 цента:)). Но мисля и да си поспя по някое време, че тези дни беше много натоварено. Тепърва започва сезона и парка, в които работя се пълни с повече от 3000 човека. А пък тез американци са такива гладници, че не можем да ги нахраним. Налагало се е да се спира приемането на поръчки за да може кухнята да се справи. Ама то не само работата ни изморява. Всяка вечер има купони в хотела. Нали сме си над 60 българи и още около 30 турци и няколцина финландци и бая купони си стават. А и всяка вечер са при нас и американските ни колеги и суперваизорите и няма как. Е аз си лягам сравнително рано, но останалите към 4-5.  Чудя им се как стават след това в 7 за работа. А някои от тях са вече и на втора работа. Да се похваля. И аз вече си намерих втора работа. Пак ще съм в кухнята и сигурно ще правя сандвичи. Поцвам от петък.

      Днес купона пак ще е пълен. Имаме две рожденнички. От една седмица всеки ден има някои рожден ден. Ами като се замисля, че и моя наближава.... Днес изненадахме в работата една колежка-българка. Аз не съм на работа, но отидох, за да помогна за окрасата. Направихме гирлянди от салфетките, с които завиваме хамбургерите, нарисувахме ги с едни моливчета, които ги слагаме в едно детско меню и надухме ръкавици вместо балони. Стана забавно. Окрасихме кухнята и суперваизорите бая се учудиха като видяха. Малко ни беше страх да не ни направят проблем, но нищо не казаха. Явно и на тях им беше забавно. А все пак и те ядоха торта :)). Бяхме я купили от най-близкия magazin и даже духахме свещи...Забавно е. Все пак се стараем да ни е весело дори и на работата.

      Вече ще трябва да приключвам. Много българи се събрахме тук и не могът да ни смогнът за компютри и намалиха времето. Вече имаме право на 30 минути.

                                                                          Много поздрави и целувки!!