В почивният ми ден и още нещо...

Сега във Флорида е 10:41 сутринта. Днес сам в почивка и какво може да правя освен да вляза да початкам на компа, да пиша писма, смс-и, и така да споделя туй онуй с вас…:))

Всичко при нас върви добре. Снощи дори отпразнувахме първия рожден ден. Моята приятелка Надя(с нея се познаваме от деца) стана на 20 години. То не беше обичайния купон де. То се очакваше. Още нямаме музика. Само телевизия. И то стана американска му работа. С чипс пред телевизора..:) Но ние си го направихме весело. Събрахме се българите там. Е, не всички де, че маи вече станахме около 50. Ама се събрахме нашата си групичка около 15 човека. Аз дори малко излязох извън закона. Та нали още нямам 21 годинки, ама пих биричка. Ама не бях единствената. То за какво са законите все пак? За да се нарушават. Нямахме проблеми.

 Цяла вечер си разправяхме случки свързани с работата. Имам един много смешен колега. То той не е смешен, ами много смешно разправя истории. Ами ако знаете само какъв културен обмен правим тук…? Ами няма връзка братче. Тез американци много тапи. Та Боби разправял на една че ние в България сме много изостанали. Нямали сме ток. И та сега гледаш ли като той слезнал на летището в Атланта и направо припаднал. То ток кога сме виждали. А там светло светло. И таз американка го гледала с зяпнала уста. И го попитала дали това е вярно. И той продължава с лъжите. Казал и че ние в България си лягаме като се сдрачи че нали нямаме ток, а пак свещите били много скапи. Та ние затова сме дошли тук да работим, за да си изкараме пари за свещи. И таз пак вярва. И той накрая я питал от колко години имат ток и тя казала че откакто се родила имат ток. И Боби вече одушавен и учуден и казал. "Ама вие от 10 години имате ток?"(тя таз била 10 годишна) И тя казала че от 10 години имат. И абсолютно всичко вярват. Много, много са ограничени. Ами на друга разправял, че ние нямаме автомобили ами се придвижваме със зебри. И тва го повярвали. А пак друго момче разправяло, че е на 34 години(а всъщност ми е набор) и има 5 деца. Също така си има ш братя и 3 сестри и защото са много станали и даже не им помнел имената. Ама смешки смешки. Направо сме се попикали от смях. Какви ли не истории са разправяли и тези вярват. Абе направо голям културен обмен:))). Иначе като хора не са лоши. Симпатяги. Ама тъпички. За тях ако знаеш нещо за някакво място ти задължително трябва да си бил там. Те иначе не могат да си го представят това ти от къде знаеш толкова много за други страни и други култури. Боби казал “здравей” на едни испанци и американката вече се възхитила на него, че знае толкова много езици. А той човека знае само това да си каже ама…

Чакайте да си ви кажа поздравите от Микромакс, че покрай тез американци да не си забравя. Тои днес има изпит. Оплакваше ми се вчера, че тъкмо се отървал от университета и изпитите и тука пак същото. Та нали човека ще става спасител. Вчера имаше тест, а днес ще спасява хора. Дано го мине, ама след това доста ще трябва да по тренира, за да се научи да плува:)).

Еми хора туй е от мен. Сега ще ходя да си подам документите за тоз секиурити номер, без които не мога да работя на второ място, че време е вече и за втора работа.

Пращам много целувки на всички.

Пак ще пиша.