0 0 гласа

За момиче.

 
А малко преди тези глупави истории с магазина, а по-точно, в предишната неделя, на мен ми трябваше да намеря един кабел. Щото съм си купил новата аудио-карта и трябваше ми XLR-XLR кабел за микрофона.

А моят приятел, по прякора Ив, работи в един голям клуб. Той ми каза, че такива кабели ги има в изобилие в клуба и той може да ми даде един. Трябваше да отида до клуба.

Както казал вече, беше неделя. Работа нямаше, ние заедно с него, взели такси, отидохме в клуба. Влезли, естесвенно, нямаше никво плащане на входа. Няколко бири. И тук той ми говори, че сега ще дойдат две девойки. Една от тях на него му хаерсва, а другата сякаш е симпатична.

Дошли и двете. Седнали с нас в един кабинет. И тази, която не му харесва на Ив, попадна точно в сърцето ми. Сини очи, дълги крака, тъмна дълга коса, красиво тяло... Какво още се трябва? Естествено трябва момичето да бъде интересно в общуване. И тя е. И тук Ив ми предложи да остана в клуба до сутринта, щото няма началство и всичко ще бъде наред, девойките ще останат също.

И след няколко глупави "лепилки," вече съм взел ръката й в своята. Малко танци, малко смешни случки, по-кратко, седнали сме четримата в голям чилаут. Ив и аз избрали грамотната музика, пуснали я в колоните на чилаута от лаптопа на Ив. Малко вино за жени, малко биричка за нас, газирани напитъци... Но оказа се, че моята избранница не пие съвсем. Ми така и аз се спрял да пия.

Танцували сме, смеяли се, вече сме в обятия и чуствам как душата ми лети с нея. Разбирам, че държа в своите ръце своето щастие.

По-късно заели сме с нея заедно един диван, затворили сме капака, легнали. Малко поговорихме, за смешно, за сериозно, за нищо, за нас.... Целувки-милувки... И, да бе, нямаше секс... но беше добре.

Пак те ме виждали за първи път. И другарката, дето е с Ив, го пита пак и пак "Дали Ярчо е нормалното момче? Дали не е психопат някъв?" аааййй... А през сутринта, изготвил съм закуска (ами гръмко казано) Взел съм своята дама на сърце за ръка... метро, оййй.... и съпроводил до дома. Дали сме номерата на GSMи един на друг... И съм бил на седмото небо...

 

А след няколко дена, Ив звънна пак, каза ми, че има няколко компютъри, с които му трябва помощ. После взели сме тези компютъри и ги донесли до клуба на такси. Между другото, водача беше ЖЕНКА, такава смешна - майкоооо оллелеле маййййко =) И в клуба пак са тези двете... А моята ме избяга =(

 

После ме покани да сме в отделна стая за разговор... Беше дългия, сериозен разговор, тя ми каза, че на тя й харесвам, обаче за миналия път на тя й е срам малко. Малко по-успокоихме. Решили сме да се общуваме, да се запознаеме по-добре и тя да реши........

 

 

Ми мразя такива случки, по-добре би казала, че нищо не ще се получи. АП момичето поне не е глупава и е красива... и не знамммм нежна такава... изобщо разбит съм. и не знам, кво да правя.