съботна плейлиста..

да де.. още съм си в оная зала за която писах..

хванала ме една вълна за телепопмюзик.. някво.. fucking hard to explain.. imposible even..

so read along.. hope you'll get what's on me mind.. and heart..

breathe.. това беше първото което чух на телепопмюзик.. мноооого лежерно парче.. някво леко.. едвам едвам напредва музиката.. very inspiring some might say.. and it is..

това е клипчето което вървече по музикалните медии.. само като се сетя как хората си лежат по басейните и спият коктейлите.. и едно такова топло.. а беше зимен период като го гледах за първи път.. супер мързел ме догонваше от това парче.. ей такова да си седиш огрян от слънцето .. няква буртална жега.. абе гледайте и ще ме разберете..



това го намерих едва днес като се ровех из мояткинескоп (youtube) .. трябва да потърся думичката дето означаваше стар телевизор.. нз.. и тази версия ми хареса повече.. малко по-бърза.. по жива.. а клипа е.. аххх.. a fine addition to me chill loud compilation..

вече е по-късно през деня.. следобедните жеги вече си заминават.. време е да се съвземем от плажния мързел.. трябва да го потърся тва парче.. anyway.. точно като за леко следобед.. такова.. точно подготвя за вечерта.. а вечерта се очертава тежка и утре пак ще има хора, които не са могли да намерят пътя за работа щото е паднала гъста мъгла и са спрели в близката кръчма да си допиват..

не говоря за себе си.. тва е принципно..



после намерих и това.. специален поздрав за жорето.. и всички собственици на митсубиши.. аз лично съм фен на лексъс.. ама..



и понеже все още не съм казал първия поздрав за деня -- а това е добро утро.. казвам ви го със следващото клипче.. нека не само утрото да е добро ами и целия ден..и пълен с усмивки..



:)