Архивите са живи!? -СТРОГО СЪКРЕТНО!

 
ДО КОГА ТЕЗИ ДОНОСНИЦИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ ВСИЧКО В ЖИВОТА НИ?

Бойко Борисов за агентите на ДС

Кои са престъпниците в България


ВРАГ №1 Мартин Кавръков-ДС

              

Марин Петров Кавръков 04.11.1953г. гр.Сливен. Оперативен работник по ДС-ОУ на МВР-Сливен, от 1978 до 1990 г. щатен в Кадроводело.
Оперативен работник по ДС-ОУ на МВР-Сливен, по линията на КГБ от 1978 до 1990 г.
  

                       
Политическата кариера на днешния областен управител в Сливен неминава без сътресения. През 2003 година той бе главен сподвижник на Йордан Лечков, когато днешният сливенски кмет спечели първия си мандат. Тогава Кавръков за малко неуспя да оглави местния парламент. Според мнозинаедна изпусната фраза по време на първата му реч пред общинския съвет му изяжда главата. "Аз знам за вас повече, отколкото вие самите знаете за себе си", заявява тогавашният кандидат за шеф на общинския съвет Марин Кавръков. Държавна сигурност беше машината за унищожаването на малцинствата, които бяха жертва на комунизма. Първия удар беше срещу каракачаните като им взема добитъка, а след 1989г. ги излъга че ще им възстанови загубите. Втория удар срещу циганите като ги направи на ГЕТА. Третият удар е срещу българите с турско самосъзнание и помаците / българи/ с мюсюлманско убеждение като реши че имената му са пречката и тогава се стигна до ограбването от Държавна сигурност, които в момента станаха милионери и демократи. Един от главните оберджии е шефа на шести отдел на Държавна сигурност в МВР Сливен Марин Кавръков главният архитект за започването на Възродителния процес в Сливенския балкан и унищожаването на българите с турско самосъзнание дали жертви по процеса. Марин Кавръков сега като комунист от ДС неволноста на набожен и волно милионер за ограбването на останалото от времената на комунизма.
             

Устав на ПП ГЕРБ

X. ДРУГИ РАЗПОРЕДБИ
Чл. 49. Не може да бъде член на Изпълнителната комисия, Областен ръководител, Общински ръководител или член на който и да било ръководен и/или контролен орган лице, което е било щатен, или нещатен сътрудник на бившата Държавна сигурност и бившето Разузнавателно управление на Българската народна армия. 

                  
     
 Губернатора на Сливен е не без известният Марин Кавръков,  действащия по "Възродителен процес" през 1989г. по балканския край край Котел дали жертви от водения през това време преврат върху българите с турски произход благодарение на извършеният преврат от "Държавна сигурност", а Кавръков е водещия на ДС и КГБ
Комитет за държавна сигурност (абревиатура: КДС), популярно като Държавна сигурност (ДС), е името на комунистическите тайни служби по времето на Народна република България и Студената война (до 1989). ДС създава множество противоречия в българското общество и чужбина. Известна още като репресивна структура на комунистическата власт в България от 1945 до 1989 години, ДС има митичен образ. След падането на режима на българския диктатор Тодор Живков, архивите можещи да дадат повече отговори за дейностите на тайната милиция на БКП остават затворени. Това способства за появата на множество слухове и конспиративни теории за продължаващото огромно влияние на мрежите създадени от ДС. Въпреки започнатия процес на осветяване на част от агентите, множество съмнения около процеса продължават да будят повече въпроси, отколкото да дават отговори. От досега отворените архиви, касаещи проверки по високите етажи на властта, администрациите и медиите, тенденцията говори за около 10% хора с принадлежност към ДС. Един от най-известните разкрити членове е сега действащият президент на Република България Георги Първанов, чиято тайна личност има наименованието Гоце[1]. ДС е известна с много близките си връзки с КГБ.
Държавна сигурност представлява мощна репресивна структура по време на Комунистическа България, насочена към потискане и ограничаване основните права и свободи на българските граждани, борба с "империалистическите шпиони", "народните врагове" и "враговете на партията", с което се цели запазване властта на Българската комунистическа партия и на интересите на нейната върхушка. Държавна сигурност е пряко свързана със съветската тайна милиция КГБ. Държавна сигурност представлява мощна репресивна структура по време на Комунистическа България, насочена към потискане и ограничаване основните права и свободи на българските граждани, борба с "империалистическите шпиони", "народните врагове" и "враговете на партията", с което се цели запазване властта на Българската комунистическа партия и на интересите на нейната върхушка. Държавна сигурност е пряко свързана със съветската тайна милиция КГБ.
Активни мероприятия на Държавна сигурност са събития като:
  • Възродителен процес АТЕНТАТЪТ Е В ЧЕРВЕНИТЕ МОЗЪЦИ НА КУМУНИСТИЧЕСКИТЕ БЕЗХАБЕРНИ МОЗЪЦИ ! АНТИХУМАНИЗМА Е ОСНОВНАТА ИМ ГЪНКА ! ТИЯ ЧЕРВЕНИ ОКТОПОДЧЕТА ОЩЕ СЕ ОСЛУШВАТ И НЕ ОБЯВЯВАТ НАЦИОНАЛЕН ТРАУР И СЕ ГОТВЯТ ДА СИ ПРАВЯТ ПИАР С РУСНАЦИТЕ ЗА Т. Н. ,,ОСВОБОЖДЕНИЕ"-ГЛАВЕН УЧАСТНИК Е ШЕФА НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ от  КГБ МАРИН КАВРЪКОВ
БОЙКО изчисти хората, агенти от бившата „Държавна сигурност“защото те ограбиха държавата.