Какво е Дерма ролер и как да го използваме?

Колко сте склонни да страдате заради красотата си? Това е въпросът, с който се занимаваме, когато става въпрос за ползване на дерма ролер. Не, шегувам се, истината е, че ползването на дерма - процесът на използване на дерма ролер (валяк със стотици малки игли, прикрепени към него, представете си бодлив валяк) за почистване на кожата ви - не е толкова страшен, колкото изглежда!

 

Докато дермалната ролка може да изглежда като някакво устройство за изтезание, всъщност е доста полезна и изобщо не е болезнена, когато се използва правилно. Има множество ползи от дермалното валцуване, от които можете да се възползвате, когато следвате режим на валцуване, поради което това е една от най-горещите практики за здраве на кожата днес. Ние ще разгледаме подробностите за използването на дерма - инструкции, предимства, употреби и пълен преглед - тук в нашата функция за търкаляне на дерма, така че закопчайте се и се пригответе!

Преди да обясним какво представлява дерма ролинг (известен също като колагенова индукционна терапия или CIT), трябва да обясним какво представлява самата дерма ролка. Дерма ролер е ръчен валяк-устройство с микроигли. Иглите са с дължина от 0,25 mm до 1,5 m. Преобръщате устройството върху кожата, за да създадете малки пробиви, които задействат възстановяването на кожата, което води до създаването на нов колаген. Телесен протеин, съставен от аминокиселини, колагенът е частта от съединителната тъкан, която помага за твърдост, сила, еластичност и еластичност на кожата.

 

Още през 2008 г. списанието Plastic and Reconstructive Surgery публикува статия за търкаляне на дерма, където авторите пишат, че CIT „се е доказал като прост и бърз метод за безопасно лечение на бръчки и белези. За разлика от аблативното лазерно лечение, епидермисът остава непокътнат и не се уврежда. Поради тази причина процедурата може да се повтори безопасно и също така е подходяща за региони, където не могат да се извършват лазерни процедури и дълбоки пилинги. "

 

Следователно, краткосрочното нараняване на кожата възнамерява да предизвика производството на протеин, който от своя страна ще укрепи кожата до по-здравословно ниво от преди. Помислете за подвижната дерма, както бихте си помислили за тренировки и тренировки с тежести - създавате малки разкъсвания в мускулите си, така че мускулът да бъде възстановен и направен по-силен от преди. Не е перфектна притча или сравнение, но вие разбирате идеята.

 

Сега предимствата на дермалното търкаляне не се получават само при иглите на кожата и в резултат на това възстановяването на кожата. Дерма ролингът е способен да изложи по-дълбоките слоеве на кожата ви на предимствата на различни локални мазила, естествени масла, лечения и продукти, което води до по-голяма ефективност и терапевтичен ефект.

 

С други думи, след подвижния дерма кожата ви ще бъде по-податлива на въздействието на всичко, което влиза в контакт с нея, въз основа на повишеното излагане на жизненоважните най-много слоеве на кожата. Следователно, всички и всякакви кожни лечения или добавки (като масло от авокадо, кокосово масло, слънчогледово масло или масло от жожоба) могат да бъдат повишени в ефективността, ако се прилагат след валцуване на дерма.