СПИСЪК НА СПИСАЦИТЕ В BGLOG.NET

От известно време в блога, някак си е модерно да се правят списъци. "Списък на филми...", "Списък на песни..."и т.н. И аз съблазнена от списъчната вълна реших да видя колко братя има Шиндлер. Написах думичката списък на търсачката и ми се появиха 844 съответствия. Е, не по ДНК, само по думичката списък. И, не изпадайте в транс! Не винаги става въпрос за публикация с такова заглавие. Понякога думата просто участва в текстове.

А сегаааааааааааа........закачката за вас: Намерете най-интересния според ВАС списък, който някога е написван в BGLOG.NET!!! Няма критерии. Всичко е въпрос на лична преценка, т.е сега нямам нищо против субективната ви преценка и дори не искам да ми казвате защо сте предпочели някой списък, освен ако вие не желаете да споделите с мен, блога и нета.

Сещате се, че няма награди, защото аз съм от стиснатите, но в някой момент може да получите потупване по рамото за проявена скрита реклама. Разбира се, не от мен, а от някой зарадван автор.

Няма да се почувствам обидена, ако посочите и собствен списък, дори, ако още не сте публикували такъв сега е времето да го направите и да се впишете като автор на списък.

На всички, които от този момент нататък ще ме мразят, защото ще се почувстват засегнати по някакъв начин НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ. Ще драсна 2-3 реда и за реклама да други заглавия. Само почакайте да измисля друго заглавие. Както знаете моят таланант е в много ограничено количество и понеже много често отсъства, сега ВИЕ леко ще му помогнете да се прояви и ще ми съставите един подобаващо интересен списък. Това е главно поради проява на изключителният ми, направо пословичен мързел, който аз много уважавам и затова е време да ви дам думата,........мишката,........търсачката,........каквото ви попадне.

 

Ако сте на друго мнение, погледнете заглавието ИИИИИИИИИИИИ...копи! Извинете! КОПИРАЙТЕ!!! ТУК копи/пейста е не просто разрешен, той е задължителен.

Обърнете морен взор към миналото, а ако ви мързи, забележете, че има и търсачка. Ако ви изглежда тъпо, успокойте се с мисълта, че ще си припомните някой стари нещица, може пък тук леко да възкръснат и пак да ги прочетем.

ГОТОВИИИИИИИИИИИИ СТААААААААТР!!!!!!!!!