Малка доза проклетия... :-)

Като реша да пиша най-трудно ми е да избера от кое начало да започна, затова ще го карам както дойде.
Мойто начало е в тъмното минало, което обещаваше светло бъдеще, но поради настъплението на сивата демокрация, аз си грабнах куфара и заживях в подножието на Олимп с гледка от едната страна към обителта на Зевс, а от другата страна цопам в градината на Посейдон. С останалите десетина олимпийски богове си помахваме за здравей и довиждане.
Тъпо, нали
! Тъпо, тъпо, ама колко да е тъпо? Лято е все пак.
Туристите, грабнали цялата си простотия туку я снимат и развяват в нета, а аз вися и се чудя има ли нещо, което очите ми да не са видели, но туристите винаги могат да измислят нещо, което да ме тръшне в размисли. Както и да е. Това са излишни думи. 
Минавам на темата. Тези дни ми дойдоха едни много известни туристи, които Гугъла не ги познава или поне със сигурност мен по ме знае и по ме намира. Но... няма знаЧ. Та единият „велик” артист ми изигра един, скъсващ нервите диалог и после три дни летя ниско из коридора, да не го хваща радара на погледа ми, защото клиента има право на нисък полет. Другото му право е да спи в хотела, но то се плаща на креватомясто. Е безплатно може да реве на глас през интернет, ако има кой да го изслуша в туристическата агенция, ама там главно прибират парата и после някак изчезват, много технично. И туристите остават в мойте ръце. 
И на всеки по отделно обяснявам, че аз съм българка и съм Димитрина. Обаче, ако някой ме ядоса оставям Зевс и Посейдон да обяснят, че като много се ядосам яхам метлата и ставам по зла от разлютена Деметра. 
Ама има и друг начин. Понякога прощавам. Защото знам, че има още 12 богове на Олимп, дето хич не са прощаващи. И тъй. На едни туристи им простих ланшните нерви и им дадох един чадър, а пък Арес се намеси, дечурлигата се сбиха и едното пренощува в болницата. Тези дни един неизвестен на Гугъл VIP ми скъса нервите и неговия син сега нощува в болницата - оставих го да си играе с олимпийската вода на душа пред хотела и явно Афродита не го изтърпя - във водите на Олимп се къпе тя след всеки пир и става отново девствена. 
Бе, тия туристи като тръгнат към чужбина защо не питат Гугъл кой ще им бъде съсед?
Ония ден един си откара жената на екскурзия на Олимп с изглед към Митика и после ме пита защо има буря?
Питай Зевс, бе тъпак, като не се сещаш да питаш Гугъл.