На раздяла - нетрадиционен албум

Уважаеми колеги, искам да споделя една идея, която реализирах с учениците си от предишния випуск, тъй като миналата година завършиха 4. клас . Идеята ми хрумна, когато разгледах една приказна книжка на колежка от Пловдив, подарена ми на Националната конференция „Училището – желана територия на ученика”, в която имах честта да участвам. Опитах накратко да я маркирам с файловете, които прикачвам. Направихме си виртуален албум, но в него освен снимка на всяко дете, включихме кратко представяне и с помощта на хипервръзки направих препратки към техни творби – презентации, съчинения, графични произведения и др. /тук съм оставила само една ученичка и избраните от нея творби за пример/. Включих и разнообразен материал като послания към тях и снимки от някои празници, събития и изложби.  Подарих диск с „албума” на всеки ученик и зная, че след време ще е много по-ценен. Дано ви хареса по нещо от идеята и я обогатите.

 

Поднасям извиненията си, че не мога да пиша често в общността, не успявам да изпратя мненията си и дано някой от администраторите ми помогне да преодолея пречката. Благодаря ви, че ме обогатявате и улеснявате с идеи и материали.

 Album1.ppt 

gatanki3_Ivana.ppt

ivana_izlojba.bmp

ivana_gordelivata_devoika.doc

П.С. Пуска се презенатцията Албум1 и за да действат хиперлинковете, всичките файлове трябва да са в една и съща папка. Извинявам се, че не успях да прикача клипчето.

Пожелавам ви за срещата много, много усмивки и позитивизъм, съжалявам, че съм толкова далеч от Пловдив.